De beste voetbaluitzendingen van deze week: Oranje op dreef!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van deze week: Oranje op dreef!

Het voetbalseizoen gaat verder en vele fans zijn weer blij om wekelijks van een goede dosis voetbal te kunnen genieten. Dit hoeft alleen niet specifiek in het weekend, want gedurende de week staat er ook veel moois op de planning. Welkom bij de beste voetbaluitzendingen van deze week.



Maandag 11 oktober



We trappen de week direct goed af met een lekkere avond interlandvoetbal. Het Nederlands elftal heeft namelijk weer een wedstrijd op de planning staan. Toch is het lang niet de enige wedstrijd van de dag.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 11 oktober hieronder:


17.50 uur op Ziggo Sport: WK 2022 Kwalificatie: Cyprus – Malta, 17.50 uur op ESPN: WK 2022 Kwalificatie: Ivooerkust – Malawi, 20.35 uur op Ziggo Sport: WK 2022 Kwalificatie: Noorwegen – Montenegero, 20.40 uur op NPO 3: WK 2022 Kwalificatie: Nederland – Giberaltar


Het Nederlands elftal staat in zijn poule op de eerste plek, maar de punten moeten wel binnen blijven stromen als Nederland daadwerkelijk naar het WK van 2022 wil. Giberaltar moet dan ook in eigen huis verslagen worden om extra punten te sprokkelen. De eerste wedstrijd werd flink gewonnen, maar of dat in eigen huis ook lukt moet nog blijken.



Toch is Oranje niet het enige landenteam dat in actie komt vandaag, want ook de grootste tegenstander van Nederland komt in actie. Noorwegen speelt namelijk tegen Montenegero en dat kan nog wel eens interessant worden. Als de Noren met flink wat goals de winst binnenslepen wordt het verschil in doelsaldo met Nederland ineens heel spannend.




Dinsdag 12 oktober



Ook de dinsdag staat in het teken van leuke wedstrijden op de buis. Het kwalificatiegeweld rondom het WK 2022 gaat namelijk gewoon door en dus pakt Ziggo Sport extra uit. Toch is er ook een Nederlands randje aan de avond te vinden.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 12 oktober hieronder:


20.00 uur op ESPN: EK Onder 21 2023 Kwalificatie: Nederland – Wales, 20.15 uur op Ziggo Sport: WK 2022 Kwalificatie Switch, 20.35 uur op Ziggo Sport Voetbal: WK 2022 Kwalificatie: Engeland – Hongarije


Het beloftenteam van Nederland neemt het namelijk op tegen Wales in de strijd om zich te kwalificeren voor het EK onder 21. Jong Oranje moet zich dus klaar gaan maken voor een zware wedstrijd en dat zonder een aantal smaakmakers die met het daadwerkelijke Nederlands elftal mee zijn gegaan. Zo ontbreekt Noa Lang bijvoorbeeld bij Jong Oranje.



Bij de WK 2022 Kwalificaties voor Qatar is het de avond waarop Engeland weer eens mag aantreden. De Engelse ploeg staat tegenover Hongarije in de strijd om een WK 2022-ticket. De Engelsen doen het tot nu toe goed in de voorbereiding, dus veel spanning verwachten we niet per se.

Woensdag 13 oktober



Na twee drukke dagen doen we het wat rustiger aan op de woensdag. De week breken we namelijk met wat oude herinneringen van Feyenoord van de vorige eeuw, terwijl we ook terugblikken op Andrea Pirlo, de sterspeler van het Italiaanse team die inmiddels trainer is. Ook voetbalpraat staat op de planning.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 13 oktober hieronder:


17.05 uur op Ziggo Sport Voetbal: Football Greatest: Andrea Pirlo, 19.05 uur op ESPN: Teamgenoten: Feyenoord (1998-1999), 22.00 uur op ESPN: Voetbalpraat


Donderdag 14 oktober



Ook de donderdag is een rustige dag, al kun je wel van een voetbalwedstrijd genieten. Dit keer is het alleen wel een wedstrijd uit het verleden. El Clásico uit 2001 staat namelijk op de planning, een match die in Spanje nog altijd als één van de mooiste gezien wordt. Waarom dat zo is, kun je zelf bekijken natuurlijk!



Een greep uit de leukste uitzendingen van 14 oktober hieronder:


16.50 uur op Ziggo Sport Voetbal: UEFA Documentaire: The Players: Mbappé & De Bruyne, 20.15 uur op ESPN: ESPN Film: Catching Hell, 20.45 uur op Ziggo Sport Voetbal: Classic Match: Real Madrid – Barcelona (03/03/2001)


Vrijdag 15 oktober 



We sluiten de week op rustige wijze af, want een nieuwe ronde van de Keuken Kampioen Divisie trapt af. Via Voetbal op Vrijdag blijf je bij EPSN op de hoogte van alle hoogtepunten van de vrijdagavond. Ook speelt Paris Saint-Germain op de vrijdagavond, dus als je wereldsterren wil zien schitteren is het tijd om 21.00 uur alvast in de agenda te zetten!



Een greep uit de leukste uitzendingen van 15 oktober hieronder:


19.35 uur op Ziggo Sport: Inside Ajax, 20.00 uur op ESPN: Voetbal op Vrijdag, 20.55 uur op Ziggo Sport Voetbal: Paris Saint-Germain – SCO Angers

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie