“Het wordt moeilijk voor ons maar ook voor Feyenoord”

Foto: “Het wordt moeilijk voor ons maar ook voor Feyenoord”

Feyenoord speelt vanmiddag al tegen Maccabi Haifa in de Conference League en de Rotterdammers komen daarbij één bekende tegen, de Nederlandse aanvaller Tjaronn Chery (in het verleden actief voor zowel FC Groningen als ADO Den Haag).

Hij kijkt uit naar het duel, vertelt hij aan Voetbal International: “Het is natuurlijk leuk om tegen een Nederlandse club te spelen. Ik heb nog gespeeld met Jens Toornstra en Bryan Linssen. Het is leuk die jongens weer te zien. Ze zullen heel snel zien dat wedstrijden hier in ons stadion vergelijkbaar zijn met die bij Feyenoord. Ons publiek is heel fanatiek.”

Chery durft geen voorspelling te doen: “Ik heb veel Feyenoord-wedstrijden gezien en weet dat het een sterke ploeg is met een slimme trainer. Het wordt moeilijk voor ons maar ook voor Feyenoord. We moeten één ding doen en dat is winnen, zeker de thuiswedstrijden.”

De 33-jarige voetballer verwacht in ieder geval geen verdedigende tegenstander: “Veel ploegen hier in Israël bouwen een bunker die je maar moet zien te breken. Tegen Feyenoord zal het anders zijn, want ze hebben een ploeg die aanvallend en open speelt. Dat is gevaarlijk voor ons, maar het kan ook ruimte voor ons betekenen. Het is zonde dat Alireza Jahanbakhsh ontbreekt. Voor ons is het positief, want het is een goede speler. Wat er speelt tussen Israël en Iran is op zijn zachtst gezegd niet goed.”

Gaat Feyenoord winnen?

  • Dat denk ik wel
  • Dat denk ik niet
144+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie