Atlético ontsnapt in La Liga

Thomas Lemar beleefde een middag van uitersten bij Atlético Madrid tegen Espanyol. De Franse buitenspeler miste een strafschop, maar was in diep in de blessuretijd alsnog het goudhaantje.

Raul de Tomas opende vlak voor rust de score voor Espanyol. Lang leek de thuisploeg niet te kunnen genieten van de voorsprong: Atlético kreeg vlak na rust een strafschop. Thomas Lemar ging achter de bal staan, maar miste dé kans op de gelijkmaker.

Een kleine twintig minuten later lukte Yannick Carrasco het wel om de gelijkmaker te maken. Diep in blessuretijd was de Belgische buitenspeler ook de aangever op het doelpunt van Lemar, die de 2-1 overwinning uiteindelijk over de streep sleepte.