Willem ll haalt Roemeratoe op bij Twente: “Toe aan nieuwe stap”

Foto: Willem ll haalt Roemeratoe op bij Twente: “Toe aan nieuwe stap”

Godfried Roemeratoe speelt dit seizoen niet bij FC Twente, maar bij competitiegenoot Willem II. De Tilburgers huren de middenvelder tot het einde van het voetbaljaar van de Tukkers. 

Maandag sluit Roemeratoe aan bij de equipe van coach Fred Grim. Of er een optie tot koop is bedongen is nog niet bekend, zo schrijft de TC Tubantia. “Roemeratoe komt door het overschot aan defensieve middenvelders vooralsnog niet in de plannen van trainer Ron Jans voor. Na de komst van Michal Sadilek is de kans op speeltijd niet groter geworden. Roemeratoe miste een deel van de voorbereiding door een blessure en is inmiddels weer fit.” 

Twente hoopt ook Thijs van Leeuwen en Casper Staring nog op huurbasis elders te kunnen onderbrengen, zodat ze de nodige speelervaring op kunnen gaan doen dit seizoen.

UPDATE 23/08 19u

Willem ll heeft de tijdelijke komst van Roemeratoe maandag afgerond. Mocht de samenwerking bevallen kunnen de Tilburgers hem na dit seizoen definitief overnemen van FC Twente. De 22-jarige middenvelder is erg te spreken over de transfer. “In de voorbereiding raakte ik licht geblesseerd en haalde FC Twente nieuwe spelers. Ook begon ik aan mezelf te merken dat ik toe was aan een nieuwe stap, een nieuwe club en stad. Willem II is de perfecte kans voor mij.”

Vorig seizoen was Roemeratoe nog een vaste kracht bij de Tukkers en speelde dertig Eredivisie-duels. In totaal droeg hij vijftig officiële duels het shirt van FC Twente. Bij de Tilburgers gaat de Zeelander de concurrentie aan met Pol Llonch, Dries Saddiki, Wesley Spieringhs en Görkem Saglam. 

Goede zet van Willem ll?

  • Zeker
  • Mwah…
39+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie