De Graafschap bezorgt Seuntjens vervelend weerzien

Foto: De Graafschap bezorgt Seuntjens vervelend weerzien

De Graafschap heeft in de Keuken Kampioen Divisie een belangrijke tik uitgedeeld. De ploeg uit de Achterhoek rekende vrijdagavond af met NAC Breda: 2-0.

Er ontstond vorig seizoen nogal wat commotie tussen beide clubs. Toenmalig De Graafschap-trainer Mike Snoei verweet NAC een gebrek aan coronamaatregelen in de selectie, waar de club uit Breda slecht over te spreken was. Ook de transfervrije overstap van Ralf Seuntjens naar NAC zorgde voor ophef.

Seuntjens keerde vrijdag dus terug op De Vijverberg. De routinier kondigde vooraf aan ‘gewoon’ te zullen juichen bij een goal, maar het was zijn oud-werkgever dat de wedstrijd grotendeels bepaalde. Joey Konings zorgde na 38 minuten voor de openingstreffer en vlak voor tijd besliste Devin Haen de wedstrijd definitief door de 2-0 binnen te werken.

Mühren bezorgt Volendam punt

Robert Mühren had dit weekend met SC Cambuur kunnen spelen tegen PSV, maar de aanvaller besloot deze zomer terug te keren bij FC Volendam. Vrijdag maakte hij zijn eerste goal van het seizoen door op schitterende wijze een volley tegen de touwen te schieten. Namens Excelsior had Thijs Dallinga vijf minuten daarvoor de score geopend, waardoor het duel onbeslist bleef: 1-1.

Overige uitslagen:

FC Den Bosch – Jong Ajax 2-3

FC Dordrecht – Jong FC Utrecht 2-2

MVV Maastricht – Helmond Sport 3-2

Telstar – Roda JC Kerkrade 3-4

Gaat De Graafschap dit seizoen alsnog promoveren?

  • Ja
  • Nee
58+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie