Bannis op dreef bij eerste treffen tussen Feyenoord en Werder

Feyenoord heeft zaterdag het eerste duel van de twee vriendschappelijke ontmoetingen met Werder Bremen gelijkgespeeld: 3-3. Naoufal Bannis bewees zich in het treffen tussen de reserves van beide clubs.

Arne Slot is nog altijd op zoek naar een spits, nadat Lucas Pratto de club verliet en Nicolai Jörgensen op weg is naar de uitgang. Bannis gaat voor zijn kans en was tegen Werder wederom op dreef. Tegen AA Gent (1-1) en AEK Athene wist de jonge aanvaller al te scoren en tegen de Duitsers begon hij ook geweldig. Na acht minuten had hij het net al twee keer gevonden. De eerste treffer kwam na terugleggen van Lennard Hartjes, terwijl de marge verdubbeld werd na het benutten van de rebound na een zelf gemiste penalty.

De Duitsers rechtten echter de rug en kwam alweer snel langszij. Tien minuten voor rust wist het zelf op een 2-3 voorsprong te komen. In de slotfase wist invaller Noah Naujoks te nederlaag te voorkomen, met een slim wippertje. Om 16.00 uur treffen beide clubs elkaar weer, dan ik De Kuip. Dan zullen de beoogde basisploegen in actie komen.

Zie je in Bannis komend seizoen een basisspeler?