Letsch dreigt Bazoer en Tannane: “Dan grijp ik in”

Foto: Letsch dreigt Bazoer en Tannane: “Dan grijp ik in”

Vitesse is bezig aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, met deelname aan de Conference League als eerste grote doelstelling. Ondertussen dreigen sterspelers Riechedly Bazoer en Oussama Tannane voor een onwenselijke situatie te zorgen.

De Gelderlander schrijft: “De transferperikelen rond Oussama Tannane en Riechedly Bazoer verstoren de voorbereiding van Vitesse. Coach Thomas Letsch moet een team neerzetten voor een plek in de Europese Conference League, terwijl de vedettes met hun gedachten al elders zijn. Probleem is alleen dat er voor het duo bij de eredivisionist geen bod op tafel ligt.”

Bazoer en Tannane trainen, maar volgens de officiële lezing sparen ze zich vanwege ‘licht fysiek ongemak’. Trainer Thomas Letsch noemt het ‘een ongemakkelijke situatie’. “De vertrekwens van Bazoer en Tannane is duidelijk”, opent de Duitser. “En dat heeft ook gevolgen voor hun inzet. Hun motivatie. Ze staan er op verschillende wijze in. Dit is een precaire situatie. Spelers willen vertrekken, maar momenteel is er geen transfer.”

Letsch voegt toe: “Ik moet me in hun situatie inleven, maar een slechte houding tolereer ik niet. Dan grijp ik in. Die boodschap is ook helder overgebracht. Aan iedereen, trouwens. Niemand kan negatieve energie in de groep pompen. Ze hebben allebei een geweldig seizoen achter de rug. Bazoer behoorde tot de beste spelers van de eredivisie. Tannane heeft nog nooit zo’n hoge marktwaarde gehad. Dankzij ook het team, laten we dat vooral niet vergeten. Dit is dan wel het moment voor een toptransfer. Maar: dan moet er ook een club komen. En de juiste prijs.”

Heeft hij gelijk?

  • Ja
  • Nee
585+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie