Teammanager Heracles: “Looms is echt een fijn jong”

Soccernews

Guus van Lenthe, de teammanager van Heracles Almelo, is erg te spreken over Mark Looms. De verdediger speelde afgelopen week zijn 250ste competitiewedstrijd in dienst van de Almeloërs.

De afgelopen jaren heeft Van Lenthe Looms zien groeien. “Mark is natuurlijk een stuk volwassener geworden. Verder heb ik wel het idee dat hij persoonlijk nog steeds dezelfde jongen is als toen ik hem leerde kennen. Qua spel is hij wel erg gegroeid, hij heeft een goede ontwikkeling doorgemaakt.”

“Mark is een prettige jongen. Hij is voor iedereen gemakkelijk benaderbaar, hij straalt warmte uit. Hij is een aardige jongen. Ook heeft hij geen allures gekregen door de jaren heen dat hij voor Heracles speelt. Het is echt een fijn jong”, vervolgde de elftalleider.

“Hij heeft tot nu toe al veel betekend voor Heracles. Dit komt van twee kanten, wij betekenen veel voor hem en hij voor Heracles. Hij is goed meegegroeid met alle ontwikkelingen die er door de jaren heen waren. hij is hier als kwajongen samen met Peter Reekers binnengekomen, en hij heeft alles meegemaakt, zoals het nieuwe stadion en de promotie naar de Eredivisie. Elke keer heeft hij de draad weer goed opgepakt”, zo besloot Van Lenthe op de website van Heracles.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie