‘Helmond overweegt te shoppen bij PSV en Feyenoord’

Foto: ‘Helmond overweegt te shoppen bij PSV en Feyenoord’

Helmond Sport is druk bezig om de selectie voor volgend jaar verder te versterken. En daarbij heeft het al een aardig aantal spelers op het lijstje staan.

Helmond behaalde vorig seizoen de hoogste klassering ooit in de Keuken Kampioen Divisie en wil nu doorpakken. “De spelers worden gretiger dan andere jaren aangeboden: zaakwaarnemers en spelers zien dat Helmond Sport talenten weer een aardig podium biedt. Zo hebben jongens als Lance Duijvestijn, Boyd Reith, Karim Loukili, maar ook Arno van Keilegom en Alec Van Hoorenbeeck hun carrière weer nieuw leven in geblazen of zelfs gelanceerd”, schrijft het Eindhovens Dagblad.

“Op het lijstje proefspelers staan er een aantal met een aardig cv: Robin Schoonbrood (21) en Koen Oostenbrink (21) doorliepen de opleiding van PSV, Paul Fosu-Mensah (20) – het jongere broertje van Bayer Leverkusen-back Timothy – speelde bij Ajax en Keyennu Lont (21) staat tot eind deze maand nog bij Feyenoord onder contract. En met Mawerick Dreßen (21 jaar, ex-Borussia Mönchengladbach), Terry Osei-Berkoe (23, ex-Club Brugge) en Nando Nöstlinger (23, ex-Anderlecht en RKC) zijn er ook nog buitenlandse spelers met een opleiding bij een grote club.”

Het ED besluit: “Ook de binnenlandse markt blijft trekken: Luca den Heijer (20, Willem II) en Yassin Nasser (21, Jong FC Utrecht) trainen ook mee. Die laatste speelde al eens in de jeugdopleiding van de Helmonders. Verder trainen er ook nog spelers van amateurclubs mee: Wessel Sprangers (22, vv Dongen), Dylan Goulding (20, EHC) en Sekou Sylla (22, Excelsior Maassluis) hopen op een profloopbaan. En met Lorenzo Soares Fonseca (23) loopt er een international van Kaapverdië mee: de verdediger speelde het afgelopen seizoen nog tien competitieduels voor FC Den Bosch.”

Gaat Helmond komend jaar in het linkerrijtje van de KKD eindigen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
135+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie