ADO stomverbaasd na dubieuze goal: “Was heel verwarrend”

Foto: ADO stomverbaasd na dubieuze goal: “Was heel verwarrend”

ADO Den Haag ging hard onderuit op eigen veld tegen Willem ll, waardoor de degradatie een feit werd. In de kraker onderin ging het vooral over de dubieuze tweede goal van de Tilburgers, die voor nogal wat verwarring zorgde.

Het was tijdens de gehele Eredivsie-speelronde waarschijnlijk wel het opvallendste moment. Vanwege buitenspel dacht ADO dat Willem ll al was terugfloten en hield in, waarna Vangelis Pavlidis de bal toch nog even in het doel werkte. De VAR kende het doelpunt echter toe. “Het was heel verwarrend”, aldus ADO-verdediger Gianni Zuiverloon. “Wij hoorden met zijn allen met piepje van de grensrechter. Dus wij denken: er is gefloten, hij blijft met zijn vlag omhoog staan, als het goed is. En als het ware: iedereen stopt ermee. En daarom valt die goal, echt heel vreemd.”

“Dan had je op het veld moeten staan, dan hoorde je dat. Maar daarom stopte dus iedereen”, reageerde Zuiverloon op de verbaasde interviewer Hans Kraay. “Achteraf gezien is het dus een legitieme goal. Alleen: doordat wij iets horen en we zien de grensrechter, stoppen we ermee. Wat ook niet goed is, maar dat is dus de reden.”

Zuiverloon weet echter dat de Hagenaars eerder in het seizoen al veel steken heeft laten vallen. “Het is niet dat we het in deze wedstrijd hebben verkloot, het is daarvoor al misgegaan. Maar het is wel zonde: je geeft jezelf zo’n kans en je zet jezelf in deze positie, om eigenlijk nog een wonder te verrichten. En dan is het eigenlijk zuur dat je op deze manier eraf gaat.”

Schandalig dat deze goal werd goedgekeurd?

  • Ja
  • Nee
215+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie