Janssen overtuigd van Joey Veerman: “Hij kan de stap naar een hoger niveau aan”

Foto: Janssen overtuigd van Joey Veerman: “Hij kan de stap naar een hoger niveau aan”

Johnny Jansen denkt dat Joey Veerman de kwaliteit heeft om bij de top van Nederland te spelen. De sc Heerenveen-trainer stelt dat de middenvelder nog facetten van het spel moet verbeteren, maar verwacht dat hij zich op kan trekken aan een hoger niveau.

“Ja, ik denk dat hij dat kan”, antwoordt Jansen in de talkshow van Voetbal International op de vraag of de 22-jarige Volendammer na dit seizoen mee kan met een club uit de top-3. “Het is zeker zo dat hij een aantal dingen nog beter moet doen. Maar op een hoger niveau, waar om hem heen nog makkelijker wordt gevoetbald, verwacht ik dat hij daarin mee kan. Hij zal nog een aantal dingen moeten leren, zo denk ik dat hij mooie stappen kan maken in het samenspel, het echt samen verdedigen aanvallen en het gebruik maken van elkaar.”

“Als Joey aan de bal komt, dan voetbalt hij zich altijd vrij. Hij heeft altijd oog voor diepgaande mensen. Dat is gewoon een enorme kwaliteit van Joey”, aldus de oefenmeester, die zich ook uitlaat over de beste positie van Veerman. “De 6-positie, als het gaat om aan de bal komen, dan kan hij dat zeker in de Eredivisie prima. Maar hij moet iets hoger op het veld staan denk ik, als linkermiddenvelder. Hij kan een goal maken en heeft oog voor de steekpass. Hij heeft de kwaliteiten om hoger te staan op het veld’.”

Kan Veerman mee met de top-3?

  • Zonder twijfel!
  • Ik denk van niet…
108+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie