“Het ligt niet alleen aan corona, ook aan het beleid”

Foto: “Het ligt niet alleen aan corona, ook aan het beleid”

Feyenoord sloeg afgelopen donderdag een noodkreet bij monde van algemeen directeur Mark Koevermans. Gaan seizoenkaarthouders en sponsoren voor restitutie, dan dreigt er voor de Rotterdammers een financiële afgrond… Remco Ravenhorst, voorzitter van supportersvereniging FSC De Feijenoorder, zag de boodschap van de bestuurder voorbijkomen en reageert in gesprek met de NOS: “Ik waardeer het dat er open kaart wordt gespeeld.” Hij is wel kritisch: “Het ligt niet alleen aan corona, ook aan het beleid dat de afgelopen jaren gevoerd is en het daaruit voortvloeiende gebrekkige rendement op de transfermarkt.”

Maarten Noppen (69) heeft al sinds zijn twaalfde een SCC: “Het is alsof hij (Koevermans, red.) een begrafenis aankondigt. En in feite is dat natuurlijk ook het geval. Ik ben geneigd om heel cynisch te zeggen: had de laatste jaren beter gepresteerd in Europa, dan had je iets meer geld op de bank gehad. We zitten in een vicieuze cirkel en daar komen we maar niet uit. Het enige dat we doen is onze hoop vestigen op rijke Rotterdamse havenbaronnen en Amerikaanse investeerders. Maar daar hoor ik de laatste tijd ook al niets meer van.”

Ravenhorst hoeft zijn geld niet terug: “Omwille van mijn club strijk ik mijn hand over het hart. Uiteindelijk wil ik Feyenoord volgend seizoen ook zien voetballen. En dan natuurlijk liefst om de prijzen in plaats van een plek in de middenmoot.”

Wil jij je geld terug?

  • Ik wel
  • Ik niet
150+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie