Heracles Almelo heeft gewenste spits eindelijk binnen

Foto: Heracles Almelo heeft gewenste spits eindelijk binnen

Klaas-Jan Huntelaar maakte vorige week definitief de overstap naar Schalke 04, en dat betekende dat Ahmed Kutucu zijn koffers alvast ging inpakken. De jongeling mag op huurbasis vertrekken. 

En dat doet Kutucu naar verluidt naar Heracles Almelo, ondanks interesse van meerdere Turkse topclubs. Kutucu speelt tot het einde van het seizoen op Erve Asito, zo weten diverse Turkse en Duitse media te melden. De 20-jarige Kutucu speelt al sinds 2011 bij Schalke en kwam in zeven optredens voor de hoofdmacht tot één doelpunt. Hij is tevens jeugdinternational.

Update 18.15u

Heracles Almelo heeft Ahmed Kutucu binnen. De 20-jarige aanvaller wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Schalke 04, waar hij weinig aan de bak kwam. De Eredivisionist maakte het nieuws donderdagavond bekend via de officiële kanalen.

Kutucu kijkt uit naar zijn tijd in Almelo. “Ik heb goede gesprekken gehad met de club, weet waar Heracles Almelo voor staat en wat ze zoeken in een spits. Ik wil zo veel mogelijk spelen en doelpunten maken om het team te helpen. Ik kan niet wachten om te beginnen”, zegt hij op de website van zijn nieuwe club.

Technisch directeur Tim Gilissen: “We hadden aangegeven onze aanval te willen versterken als zich een goede mogelijkheid zou voordoen. Met het vastleggen van Kutucu zijn we daarin geslaagd. Hij is een speler die voor zijn leeftijd al veel ervaring heeft op het hoogste niveau. Hij kiest bewust voor Heracles Almelo om zich hier te laten zien. Daar zijn we trots op. We kijken uit naar een mooie samenwerking.”

Gaat hij veel aan spelen toe komen?

  • Tuurlijk
  • Nee, ze hebben al twee centrumspitsen
60+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie