Algemeen Dagblad slaat Feyenoord-alarm

Foto: Algemeen Dagblad slaat Feyenoord-alarm

Feyenoord speelde gisteren met 1-1 gelijk tegen FC Utrecht en het Algemeen Dagblad slaat vandaag alarm wat de Rotterdammers betreft. De krant denkt dat er snel een verliespartij aan zit te komen als het zo doorgaat in De Kuip…

Journalist Mikos Gouka schrijft namelijk: “Een gelijkspel tegen FC Utrecht, met dat resultaat haak je voorlopig af als een club die meedoet om de titel. Maar bij Feyenoord zijn ze er niet eens meer mee bezig, ze proberen de schade te beperken. Tegen FC Utrecht lukte dat nog enigszins, maar het team loopt nu al op z’n laatste benen.”

Hij concludeert: “Het piept, het kraakt en gezien de geprikkelde reactie van spits Nicolai Jörgensen van op late wissel, schuurt het inmiddels ook al af en toe een beetje in de Kuip. Feyenoord ging ook gisteren niet kopje onder, voor de 24ste keer op een rij in de eredivisie niet, maar het moment dat het wél gebeurt lijkt inmiddels niet meer ver weg.”

Gouka wijst naar de laatste minuten van de wedstrijd in De Kuip: “De blessuretijd bij een wedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht in De Kuip, die zou bij een 1-1 stand normaal gesproken door de thuisclub worden aangegrepen om nog eenmaal de duimschroeven aan te draaien bij de bezoekers. Maar in De Kuip strompelden de Rotterdammers naar het laatste fluitsignaal. George Johnston, Steven Berghuis, Uros Spajic en Jordy Wehrmann, ze hadden allemaal kramp en snakten naar het einde. Een punt was niet veel, maar in elk geval al meer dan Feyenoord verdiende.”

Heeft het AD gelijk?

  • Ja
  • Nee
299+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie