ADO-spelersgroep velt oordeel over Rankovic

Foto: ADO-spelersgroep velt oordeel over Rankovic

Het gaat nu al een tijdje niet goed met de prestaties van ADO Den Haag en oefenmeester Aleksandar Rankovic lijkt nu al weer op de wipstoel te zitten. Voorlopig mag hij echter aanblijven: dat is de uitkomst van een onderhoud met de spelersgroep.

Het Algemeen Dagblad schrijft over de stand van zaken: “Hem nu alweer de laan uitsturen, is niet wat de leiding van ADO Den Haag wil. De Serviër is met het volle verstand aangesteld en is bovendien populair bij de aanhang. Hij groeide in zijn tijd als speler al uit tot publiekslieveling en werd bij zijn presentatie ‘een strijder’ genoemd. Dat imago is ook wat nu voor hem spreekt.”

De krant vervolgt: “Ook de clubleiding ziet dat Rankovic wilskracht bij zijn ploeg heeft gecreëerd. In de competitie tegen AZ kwam de ploeg op doorzettingsvermogen tot twee keer toe terug van een achterstand. Drie dagen later worstelde ADO zich met diezelfde mentaliteit langs Sparta naar de tweede ronde van het bekertoernooi.”

Gisteren vond er een onderhoud plaats met de selectie, die een duidelijk oordeel velde: “Dat de spelers het nog helemaal zien zitten met Rankovic. Het sterkt de clubleiding in hun overtuiging dat ze voor de korte termijn vooral willen proberen om iedereen dichter bij elkaar te krijgen. Maar dat ADO nu een cruciale periode voor de boeg heeft, staat buiten kijf. Daarin moeten de spelers en de staf laten zien dat ze goed genoeg zijn om de Haagse club in de eredivisie te houden.”

Blijft hij nog lang zitten?

  • Dat denk ik wel
  • Dat denk ik niet
233+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie