De beste voetbaluitzendingen van deze week: Champions League

Foto: De beste voetbaluitzendingen van deze week: Champions League

November is begonnen, de regen valt met bakken uit de hemel en de voetbalwereld gaat onverbitterd door. Na een weekend waarin de VAR weer flink ter sprake kwam, gaan we zien of dat gesprek komende week doorgezet wordt. De Champions League en Europa League zien de derde ronde deze week. Welkom bij de beste voetbaluitzendingen van deze week.



Maandag 2 november 



In tegenstelling tot eerdere weken, beginnen we deze maandagavond gelijk goed als het op wedstrijden aankomt. De beste voetbaluitzendingen van de week starten we namelijk met de TOTO KNVB Beker. De eerste ronde trapt namelijk gelijk met een aantal leuke wedstrijden af.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 2 november hieronder: 


19.50 uur op Ziggo Sport: Peptalk, 20.50 uur op Ziggo Sport: Leeds United – Leicester City, 23.00 uur op FOX Sports 2: DOC: Sar


De avond trappen we af met Peptalk. De talkshow met Jack van Gelder en Frank Evenblij bespreekt wekelijks de hoogtepunten uit de sportwereld en zal vast en zeker het Eredivisie-weekend ook flink wat aandacht schenken. Er is immers weer genoeg om te bespreken, zoals de bepalende rol van de VAR bij Ajax-Fortuna Sittard.



Hoewel in Nederland via de Keuken Kampioen Divisie ook weer wedstrijden in het verschiet heeft, ligt het mooiste van de avond in het buitenland. Daar gaat Leicester City namelijk op bezoek bij Leeds United. De uitploeg is na twee nederlagen eerder dit seizoen eindelijk weer een beetje op dreef en hoopt in deze pot voor derde keer op rij juist drie punten mee te nemen.



Laat op de avond is ook de gloednieuwe documentaire Sar te zien op FOX Sports 2. Deze is ter ere van Edwin van de Sar, die inmiddels als topman bij Ajax fungeert. Op het veld kennen velen hem juist als de ondoordringbare muur die met katachtige sprongen de bal uit het net wist te halen. 




Dinsdag 3 november



Dinsdagavond is het weer zover. Het miljoenenbal gaat verder, waarbij we gaan zien of Ajax tegen Midtjylland de eerste drie punten binnen kan slepen. Na het gelijkspel in Bergamo en de nederlaag in de ArenA tegen Liverpool zijn drie punten nu een vereiste als Ajax wil overwinteren. Natuurlijk hopen de Amsterdammers daarbij dat Atalanta punten verspeelt, omdat er anders mogelijk alsnog een probleem kan ontstaan. 



Een greep uit de leukste uitzendingen van 3 november hieronder: 


20.30 uur op SBS6/Ziggo Sport Voetbal: UEFA Champions League: Midtjylland – Ajax, 20.55 uur op Ziggo Sport: UEFA Champions League Switch, 20.55 uur op Ziggo Sport Racing: UEFA Champions League: Real Madrid – Internazionale, 20.55 uur op Ziggo Sport Docu: UEFA Champions League: Red Bull Salzburg – Bayern München


Woensdag 4 november 



Woensdag breekt zo heerlijk de week en dat is niet anders op deze Champions League-avond. Hoewel er geen grote krakers zijn, kunnen we toch niet klagen met FC Barcelona dat in Camp Nou tegen Dinamo Kiev vecht voor drie punten. In La Liga werden die afgelopen weekend namelijk weer misgelopen tegen Deportivo Alavés.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 4 november hieronder: 


20.55 uur op Ziggo Sport: UEFA Champions League Switch, 20.55 uur op Ziggo Sport Voetbal: UEFA Champions League: FC Barcelona – Dinamo Kiev, 20.55 uur op Ziggo Sport Golf: UEFA Champions League: RB Leipzig – Paris Saint-Germain


Donderdag 5 november



Van de Champions League schakelen we op de donderdagavond over naar de Europa League. Hierin zien we Feyenoord, PSV en AZ wederom in actie, waarbij ditmaal alleen maar toffe matches te vinden zijn. AZ gaat op bezoek bij Real Sociedad, terwijl PSV bij PAOK de grasmat mag opzoeken. Alleen Feyenoord speelt op Hollandse bodem. In De Kuip wordt CSKA Moskou verwacht.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 5 november hieronder: 


18.50 uur op FOX Sports 1: Real Sociedad – AZ, 18.50 uur op FOX Sports 2/RTL7: PAOK – PSV, 20.55 uur op RTL7: Feyenoord – CSKA Moskou






Vrijdag 6 november 



We sluiten de week af met een prima vrijdagavond. Op vrijdagavond start de achtste speelronde namelijk. Verder gaat ook de Keuken Kampioen Divisie verder met speelronde elf.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 6 november hieronder: 


18.45 uur op FOX Sports 1: Voetbal op Vrijdag: Schakelprogramma, 20.00 uur op FOX Sports 2: Fortuna Sittard – PEC Zwolle, 21.00 uur op FOX Sports 1: Voetbal op Vrijdag: Schakelprogramma


Deze vrijdag zijn het Fortuna Sittard en PEC Zwolle die de achtste speelronde inluiden. Beide clubs gingen afgelopen weekend met een flinke nederlaag naar huis. De thuisclub mede door een paar onfortuinlijke beslissingen door de VAR, terwijl PEC Zwolle door FC Twente werd afgedroogd. Vraag is of één van twee clubs zich op deze vrijdagavond weet te herpakken.

Kijk jij weer uit naar de Champions League?

  • Ik wel
  • Ik niet
12+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie