Willem II’er met corona op IC: “Heb het overleefd”

Foto: Willem II’er met corona op IC: “Heb het overleefd”

Willem II-speler Elton Kabangu belandde drie maanden geleden op de intensive care door het coronavirus. Vandaag trainde hij voor het eerst weer mee.

“Ik heb lang in het ziekenhuis gelegen. Het was geen prettige ervaring. Ik heb het overleefd. Daarvoor moet ik God bedanken. Nu moet ik vooruit kijken en hard werken en hard trainen om zo snel mogelijk helemaal wedstrijdfit te zijn”, vertelt Kabangu op de clubwebsite.

“Het was een goed gevoel. Het was drie maanden geleden. Ik ben blij dat ik iedereen weer heb kunnen zien.” Hij kreeg veel steun. “Bijna het hele team heeft me berichtjes gestuurd. Ze waren bezorgd, de staf en het bestuur ook. Iedereen heeft me gesteund. Dat hielp me positief te blijven en om hard te blijven werken om weer terug te komen.”

Nu begint het conditioneel revalideren. “Ik heb er vertrouwen in dat ik met de juiste begeleiding en trainingsopbouw weer op het niveau kom dat nodig is om wedstrijden te spelen. Daar kijk ik erg naar uit, want ik heb het voetbal erg gemist.”

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie