De beste voetbaluitzendingen van deze week: Oranje op oorlogspad!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van deze week: Oranje op oorlogspad!

Na een hele lange pauze is dit dan eindelijk de week waarin het gaat gebeuren. De Eredivisie keert terug op de buis en dat moet natuurlijk goed gevierd worden. Het is een topweek voor voetballiefhebbers, dus pak je agenda er maar alvast bij. Welkom bij de beste voetbaluitzendingen van deze week!



Maandag 7 september 



We trappen de week goed af, want de Nations League gaat op maandagavond verder met haar tweede speelronde. Dat betekent gelijk ook dat Nederland weer in actie gaat komen. Tevens moeten onze poule-genoten tegen elkaar spelen en staat er nog een mooie speciale uitzending op de planning.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 7 september hieronder:


16.00 uur op FOX Sports 1: Ajax TV: De 41 goals van Donny van de Beek, 20.25 uur op Ziggo Sport Voetbal: UEFA Nations League: Bosnië-Herzegovina – Polen, 20.40 uur op Nederland 3: NOS Voetbal Nations League


De dag trappen we om 16.00 uur af op FOX Sports 1. Daar is namelijk een special te vinden die volledig in het teken staat van Donny van de Beek. De jonge middenvelder is recentelijk naar Manchester United verhuisd en dus neemt Ajax TV op mooie wijze afscheid van één van zijn sterspelers. De beste goals van de middenvelder in zijn Ajax-dagen worden op een rij gezet.



Vervolgens is het tijd om in te schakelen voor de Nations League. Bosnië-Herzegovina neemt het op tegen Polen in een interessant duel dat voor Nederland tevens belangrijk is om in de gaten te houden. Bosnië-Herzegovina heeft tegen Italië immers al een punt gepakt en kan na deze avond uitlopen naar vier punten als er van Polen wordt gewonnen.



Hetzelfde geldt voor Italië, maar dan moet er wel gewonnen worden tegen Nederland. Die wedstrijd begint op Nederland 3 om 20.40 uur. Oranje staat nu met drie punten nog bovenaan in de poule en wil die voorsprong natuurlijk uitbreiden naar zes punten. Dat is dan ook goed mogelijk als de doelpuntenmachine nog wat meer wordt aangeslingerd. De 1-0 tegen Polen was immers vrij mager.




Dinsdag 8 september



Na een toffe maandag om de week goed in te luiden, is ook de dinsdag een genot voor het oog. Jong Oranje mag namelijk voetballen tegen Jong Noorwegen om een ticket te verdienen voor het EK van 2021. De avond vervolgt iets later met de Nations League Switch waarin je alle hoogtepunten van de wedstrijden die op de avond plaatsvinden kunt checken. Wie een volledige wedstrijd zonder onderbrekingen wil zien, kan inschakelen voor Denemarken tegen Engeland.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 8 september hieronder:


20.00 uur op FOX Sports 1: Jong Oranje – Jong Noorwegen, 20.15 uur op Ziggo Sport: UEFA Nations League Switch, 20.35 uur op Ziggo Sport Voetbal: UEFA Nations League: Denemarken – Engeland


Woensdag 9 september



Met een matige woensdagavond wordt de week wederom doormidden gebroken. Dit keer geen wedstrijden, maar een aantal terugkerende programma’s en specials om van te genieten. Zo wordt FOX Sports 1 gevuld met analyses van het vrouwenelftal van PSV en kun je je avond opvrolijken met een documentaire van 50 jaar wereldbekerwinst.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 9 september hieronder:


17.30 uur op FOX Sports 1: Voetbalpraat, 19.00 uur op FOX Sports 1: Special PSV TV: PSV-vrouwen 2.0, 20.30 uur op FOX Sports 1: DOC: 50 jaar wereldbekerwinst


Donderdag 10 september



Laten we de donderdag, net als een dag eerder, maar gewoon bestempelen als de stilte voor de storm. De Eredivisie staat namelijk weer voor de deur, maar helaas moet er nog twee dagen gewacht worden voor het voetbalgeweld van Nederlandse bodem weer kan beginnen. De avond is dan ook gevuld met previews van Nederlandse clubs en een overzicht van de beste goals in de Premier League van afgelopen seizoen. 



Een greep uit de leukste uitzendingen van 10 september hieronder:


20.00 uur op FOX Sports 1: Special FC Groningen TV: Vooruitblik seizoen, 20.25 uur op Ziggo Sport Voetbal: Best Goals of the Premier League Season, 20.30 uur op FOX Sports 1: Special FC Utrecht TV: Vooruitblik seizoen



Vrijdag 11 september



Hoewel we graag hadden gezien dat de vrijdagavond het voetbalseizoen in de Eredivisie zou aftrappen, is niets minder waar. Die eer gaat naar de zaterdag. Toch staat er wel oud en vertrouwd Nederlands voetbal op het programma. De Keuken Kampioen Divisie is namelijk alweer van start gegaan.



Een greep uit  de leukste uitzendingen van 11 september hieronder:


18.45 uur op FOX Sports 1: Voetbal op Vrijdag: Schakelprogramma, 20.50 uur op FOX Sports 3: N.E.C. – Jong Ajax, 20.50 uur op FOX Sports 2: SC Cambuur – Go Ahead Eagles


De avond trappen we dan ook af bij FOX Sports 1. Het schakelprogramma dat al vroeg in de avond begint, houdt je de hele avond op de hoogte van alle hoogtepunten van de verschillende wedstrijden. Mocht je daar geen trek in hebben, zijn er natuurlijk nog andere opties om van te genieten.



Zo kun je de volledige wedstrijd van N.E.C. tegen Jong Ajax kijken op FOX Sports 3. De talenten van Amsterdam moeten zich gaan bewijzen tegen een club die jarenlang heeft genoten van het hoogste niveau in Nederland. Opvallend is dat de clubs beide nog geen punten hebben binnengehaald en daar willen beide teams toch wel graag verandering in brengen.



Ook is SC Cambuur tegen Go Ahead Eagles te volgen op de avond. Cambuur staat aan kop op de ranglijst, terwijl de Eagles de twaalfde plek verwarmen. Het gelijkspel van vorige week bracht slechts weinig voldoening en dus gaat de club uit Deventer deze week voor de volle drie punten!

Kijk jij uit naar de herstart van de Eredivisie?

  • Ik wel
  • Ik niet
31+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

21:14
1+
PSV imponeert: “Heeft zeker met Van Basten te maken”
21:02
61+
‘Arne Slot incasseert Liverpool-dreun’
20:47
11+
Ten Hag clasht met Britse media
20:35
11+
“Dubbele cijfers, dat had zomaar gekund”
20:23
201+
‘Feyenoord en Liverpool op details na rond’
20:13
23+
Oosting niet naar Feyenoord: “Nog lang niet klaar”
20:02
233+
‘Santiago Giménez opent onderhandelingen’
19:46
226+
‘Ajax-hereniging voor Matthijs de Ligt’
19:34
119+
Van Hanegem niet rouwig om vertrek Slot: “Geen zorgen”
19:24
516+
‘Van Persie neemt Feyenoord-standpunt in’
19:12
61+
Steun Ajax en Feyenoord niet voldoende: Van den Herik haakt af
19:00
203+
‘Droomtransfer voor Kenneth Taylor’
18:48
189+
Van den Boomen: “Als Ajax mij niet had gebeld..”
18:33
238+
Verweij onthult welke trainer ‘op 1 staat op verlanglijst Ajax’
18:19
37+
Kramer ‘klein beetje blij’ met Ajax-goal: “Maar niet gejuicht”
18:02
68+
‘Weinig prijzen gepakt, Slot stapt op dieptepunt in’
17:47
227+
Carragher velt zijn oordeel over ‘Slot naar Liverpool’
17:34
1578+
Steven Bergwijn voor ‘mooi bedrag’ weg bij Ajax?
17:16
57+
Scheidsrechtersbaas Van Egmond stopt om gezondheidsredenen
17:00
220+
Ajax, haal Schreuder naar Amsterdam! | Raad van Aad #41
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie