TRANSFERUURTJE: Depay-deal, Onana-klap & Messi-blijdschap

Foto: TRANSFERUURTJE: Depay-deal, Onana-klap & Messi-blijdschap

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland



Stekelenburg hoopt dat hij ook ná 4 oktober teamgenoot is van André OnanaDe eerste doelman van Ajax is uit op een vertrek, maar kreeg opnieuw een transfer-klap te verwerken. Chelsea gaat volgens The Athlentic voor een andere keeper: oud-AZ-doelman Sergio Romero. 

Olympique Lyon kijkt in Nederland naar een mogelijke vervanger voor Memphis DepayIn die zoektocht is de club uitgekomen bij Myron Boadu van AZ. De 19-jarige aanvaller kan alleen dromen van een overgang als Lyon eerst ruimte maakt in de voorhoede. 


De afgelopen jaren gaf PSV miljoenen euro’s uit aan spelers die het niet redde in het eerste elftal van de club. Dat moet anders, oordeelde het Eindhovens Dagblad. De komende maand moeten de Eindhovenaren twee spelers halen die een absolute meerwaarde voor de selectie zijn. Alleen dan mag je giga-bedragen uitgeven. 

Buitenland 



Die ruimte komt er wellicht snel: er zou een akkoord bereikt zijn over de transfer van Memphis Depay naar FC Barcelona. De Catalanen hebben een deal van 40 miljoen euro gesloten met Olympique Lyon en troeven onder andere Manchester United af. 


Allan verruilt Napoli voor Everton. De verdedigende middenvelder komt voor 25 miljoen euro over en tekende een contract van drie jaar bij The Toffees. 

Frenkie de Jong toonde zich een blij mens nadat Lionel Messi bekend maakte zijn contract uit te dienen bij FC Barcelona. “Hij is de beste speler van de wereld”, onderstreepte de middenvelder nog maar eens. 

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie