Manders verruilt Eredivisie CV voor NAC, Feyenoorder De Jong diens opvolger

Foto: Manders verruilt Eredivisie CV voor NAC, Feyenoorder De Jong diens opvolger

Matthijs Manders heeft na een jaar dienstverband zijn werk bij de Eredivisie CV achter zich gelaten voor de job van algemeen directeur bij NAC Breda. Aldaar volgt hij de vorige week vertrokken Luc Eisenga op.

“Na een jaar bij de Eredivisie CV heb ik besloten weer aan de slag te gaan bij een heel mooie club. Alhoewel ik een zeer boeiende tijd beleef, neem ik dit besluit. Ik voel mij meer thuis bij de dynamiek van een club met supporters, spelers, sponsoren, bestuurders, gemeente en zo verder. Dat is een boeiend speelveld waarin ik beter op mijn plaats ben en met in deze tijd nog eens extra grote uitdagingen. Uiteraard wil ik de RvC, de clubs, partners en collega’s met wie ik intensief heb samengewerkt bedanken voor de steun, de samenwerking en het vertrouwen”, legt Manders uit op de website van de competitie.

Jan de Jong, algemeen directeur van Feyenoord, volgt Manders tijdelijk op. Tot blijdschap bij Eredivisie-baas Jaakke. “Gelet op de situatie in het betaald voetbal is het van groot belang dat er binnen de Eredivisie CV continuïteit is van beleid en operatie. Wij staan voor grote uitdagingen en clubs en stakeholders moeten op de Eredivisie CV kunnen rekenen. Met Jan de Jong halen we een ervaren bestuurder in huis die bovendien thuis is in de wereld van de media en het betaald voetbal. De interim benoeming start 1 juni en geldt voor een jaar.”

Manders was een goede Eredivisie CV-baas

  • Eens
  • Oneens..
114+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie