Rangnick: “Natúúrlijk zijn die spelers dan niet gelukkig”

Foto: Rangnick: “Natúúrlijk zijn die spelers dan niet gelukkig”

De diverse Engelse bladen gaan vandaag behoorlijk los op het ‘nieuws’ dat liefst zeventien (!) Manchester United-spelers ontevreden zouden zijn en zelfs aan een vertrek zouden denken. Interim-coach Ralf Rangnick reageert daar echter koeltjes op.

TIP: Jacks.nl is live en biedt zowel sportweddenschappen als een online casino aan. Waag een gokje bij Jack’s!

Op een persconferentie zegt de Duitser namelijk: “Over het algemeen, op wat problemen centraal in de achterhoede na, kunnen we steeds over al onze spelers beschikken. Paul Pogba is misschien de uitzondering. Met zoveel spelers in de selectie en maar drie wisselmogelijkheden betekent dat in ons geval dat zo’n twaalf tot veertien mensen niet zullen spelen…”

Rangnick vervolgt: “Maar dat is niet iets wat alleen bij Man Utd gebeurt toch? Natuurlijk zijn die spelers dan niet gelukkig. Dat is heel duidelijk. Maar iedere twee, drie weken licht ik de spelers in waarom ze niet spelen. Het klopt dat ik dat niet iedere wedstrijd kan doen…”

‘Spelers proberen het wel’

De oefenmeester heeft een nieuw systeem geïntroduceerd op Old Trafford (een variant van 4-4-2), maar het spel van The Red Devils wordt maar niet beter… United komt onder Rangnick bijvoorbeeld zéér moeizaam tot scoren: “Maar ze proberen het wel. En we hebben tegen Palace, Burnley en in fases tegen Newcastle United laten zien dat mijn adviezen bij de spelers aankomen.”

Manchester United staat momenteel zevende in de Premier League met 31 punten uit negentien wedstrijden. Het verschil op Arsenal (de nummer vier, Champions League-positie) bedraagt slechts vier punten.

Verdien 8 keer je inleg als United van alle Engelse teams het verst komt in de Champions League!

Goede reactie?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
10+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie