Feyenoord en Pimenta om tafel: “Hard tegen hard”

Foto: Feyenoord en Pimenta om tafel: “Hard tegen hard”

Voor Feyenoord wacht vandaag een spannende dag als de Rotterdammers aan tafel gaan met Rafaela Pimenta. De zaakwaarneemster van trainer Arne Slot komt naar Rotterdam om te onderhandelen over de positie van de oefenmeester. Die lijkt te willen vertrekken naar Tottenham Hotspur, terwijl Feyenoord de oefenmeester niet van plan is om zomaar te laten gaan.

Harde onderhandelingen verwacht tussen Feyenoord en Pimenta

Het Algemeen Dagblad stelt dat de Braziliaanse een harde onderhandelaar is en verwacht daarom stevige onderhandelingen. Pimenta is jarenlang de rechterhand geweest van wijlen Mino Raiola, die ook altijd het onderste uit de kan wist te halen. De krant verwacht dan ook dat het nog wel eens spannend kan worden. “Hard tegen hard, hakken in het zand, alles voor de cliënt.”

Pimenta zou daarnaast wel een succes kunnen gebruiken, die de laatste tijd grote namen heeft zien vertrekken. Wanneer Slot daadwerkelijk aan de slag gaat in de Premier League opent dat ook weer nieuwe deuren voor de zaakwaarneemster. Daarvoor is een deal met Feyenoord echter wel noodzakelijk.

Feyenoord vertrouw op Te Kloese

Feyenoord staat echter sterk en zal keihard de onderhandelingen in gaan is de verwachting. Er heerst veel vertrouwen in algemeen directeur Dennis te Kloese schrijft de krant, die ook te boek staat als een harde onderhandelaar en ook al een aantal successen heeft geboekt. Dat hebben de verkopen van Luis Sinisterra en Tyrell Malacia aan respectievelijk Leeds United en Manchester United wel bewezen. Bovendien spreekt Te Kloese ook nog eens vloeiend Portugees net als Pimenta. Ondanks dat er een mogelijk vertrek lonkt van Slot, heeft Feyenoord het doel om het contract van de oefenmeester op te waarderen en te verlengen.

Eindigt Feyenoord tegen Vitesse in 2-0?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Verwacht jij dat Feyenoord Slot naar Tottenham laat gaan?

  • Ja, maar wel tegen een hoge vergoeding
  • Nee, ze houden hem bij Feyenoord
473+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie