‘Celtic wil PSV transferdreun uitdelen’

Foto: ‘Celtic wil PSV transferdreun uitdelen’

De kans lijkt steeds groter dat Ibrahim Sangaré komende zomer gaat vertrekken bij PSV. De middenvelder staat in de belangstelling van een groot aantal Premier League-clubs en dus kijken de Eindhovenaren alvast naar een mogelijke opvolger. Het vizier is onder meer gericht op Vinicius Souza, een 22-jarige Braziliaan van KV Mechelen.

In België kende Souza een uitstekend seizoen, resulterend in interesse van diverse buitenlandse clubs. PSV kan dan ook flinke concurrentie verwachten in de strijd om de handtekening van de Braziliaan. Volgens transferexpert Ekrem Konur hebben ook Club Brugge, KRC Genk en Fenerbahçe interesse in Souza. Konur meldt dat clubs negen miljoen euro op tafel moeten leggen voor de komst van de Braziliaan. 

Het Eindhovens Dagblad bevestigde eerder al de interesse van PSV in Souza, die twee jaar geleden naar ons zuiderbuurland verkaste (gehaald door de City Football Group, voor Lommel), vorig jaar tekende hij tot medio 2025 bij Mechelen, een nationale subtopper. Souza ligt overigens nog altijd vast bij de City Football Group, dat 2.5 miljoen euro aan Flamengo heeft betaald voor hem. Hij wordt vooral geroemd vanwege zijn kracht, atletisch vermogen en techniek.

UPDATE 10/6

Het aantal geïnteresseerde clubs neemt voor Vinicius Souza (22) steeds verder toe. Volgens de Schotse tak van de Daily Mail heeft Celtic inmiddels zelfs al een gesprek met de entourage van de Braziliaan gepland. Hij is voor 60% eigendom van Manchester City, Celtic wil hem naar verluidt graag een jaar huren. PSV zit met de handen gebonden, want het zal pas toeslaan als Sangaré daadwerkelijk is vertrokken; mogelijk is Souza dan al elders vastgelegd.

TIP: Pak 2.80x je inleg als Schotland van Ierland wint morgen!

?? | Vinicius Souza

Celtic have scheduled discussions with the representatives of Vinicius Souza over a potential move this summer.

The 22 year old defensive midfielder impressed on loan at KV Mechelen last season & will likely leave Lommel this summer.

[@mcgowan_stephen] pic.twitter.com/pB4wWFM1OF

— Everything Celtic (@aboutceltic) June 10, 2022

Moet PSV voor Souza gaan?

  • Ja, doen
  • Nee, niet doen
171+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie