‘Frenkie de Jong krijgt ultimatum’

Foto: ‘Frenkie de Jong krijgt ultimatum’

Volgens de Spaanse roddelmedia heeft Frenkie de Jong een ultimatum gekregen van Manchester United, dat hem over zou willen nemen van FC Barcelona. The Red Devils hebben naar verluidt géén zin om maandenlang aan het lijntje gehouden te worden.

Daarom zouden de Engelsen contact opgenomen hebben met het kamp-De Jong (diens zaakwaarnemer Ali Dursun, red.) om een ultimatum te communiceren. United wil liever vandaag dan morgen horen of de Nederlandse spelmaker uit het Camp Nou-stadion wil vertrekken of niet. Barça lijkt in ieder geval open te staan voor een robbertje onderhandelen, gezien de financiële problemen in Catalonië. Tegen tachtig miljoen euro zou de werkgever van Memphis Depay en Sergiño Dest geen ‘nee’ zeggen, is het verhaal.

Oefenmeester Xavi Hernández vertelde vorige maand over de toekomst van De Jong: “Frenkie is heel belangrijk voor mij en de club en hij kan een tijdperk markeren met zijn kwaliteiten. Hij is van een heel hoog niveau en moet blijven doorgaan met het maken van doelpunten, geven van assists en het voortouw nemen. Hij kan een van de beste middenvelders ter wereld zijn in de komende jaren. Als het aan mij ligt, blijft hij nog vele jaren.”

Economische situatie

Gisteren krabbelde de voormalige international van Spanje echter al wat terug… “Frenkie is een sleutelspeler voor ons en dat moet hij ook blijven. Maar alles hangt af van de economische situatie. We zullen zien wat er gaat gebeuren…”

TIP: Verdien 9 keer je inleg als Spanje het wereldkampioenschap wint!

Van Barça naar United?

  • Dan is hij gek
  • Ik zou het snappen
456+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie