ADO: één speler en medewerker hebben corona

Foto: ADO: één speler en medewerker hebben corona

ADO Den Haag heeft dinsdagmiddag naar buiten gebracht dat twee personen positief zijn getest op het coronavirus. Dat laat de club weten via de officiële clubkanalen.

Op Twitter schrijft de Haagse eredivisionist: “Twee personen binnen de club zijn positief getest op het coronavirus. Het gaat om één speler en één medewerker, die beiden geen symptomen en klachten hebben.” Over de identiteit van de speler doet ADO geen uitspraken.

Op de clubwebsite voegt ADO toe: “De speler en de medewerker zijn per direct in thuisquarantaine gegaan. In lijn met de protocollen wordt de situatie van de desbetreffende personen continu gemonitord. ADO Den Haag houdt zich strikt aan de voorwaarden, waaronder het testprotocol, en blijft er alles aan doen om alle richtlijnen na te leven en het stadion en de trainingsaccommodaties zo veilig mogelijk te houden.”

De ADO-speler is niet de eerste prominente figuur uit de Eredivisie die positief test op het virus. Eerder onthulde Henk Fraser, trainer van Sparta Rotterdam, al enige tijd uit de running te zijn geweest.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie