Van der Gijp geeft Veronica Inside-drama nieuwe wending

Foto: Van der Gijp geeft Veronica Inside-drama nieuwe wending

Wie de Veronica Inside-rel gevolgd heeft, zou bijna denken dat het nooit meer goedkomt tussen presentator Wilfred Genee en vaste tafelgasten René van der Gijp en Johan Derksen. Het is echter de vraag of de drie ‘kemphanen’ nou écht rollebollend over straat gaan.

Het lijkt allemaal wel mee te vallen, want Van der Gijp gaat vandaag trouwen met zijn vriendin Minouche en heeft Genee én Derksen uitgenodigd. In gesprek met BuzzE vertelt hij over zijn bruiloft: “Er komt een man of veertig en ‘s avonds hebben we nog een klein feestje met honderd mensen. Dat mag net met de coronamaatregeltjes. We moesten er vijftig of zestig afzeggen.”

Alle Veronica Inside-hoofdrolspelers hebben een uitnodiging in de bus gekregen: “Hans Kraay jr., Jan Boskamp, Johan Derksen, Wilfred Genee, Marco Louwerens. Allemaal mensen met wie ik al twaalf jaar werk. Of ze ook komen is een tweede.” Gijp maakt zich er niet druk om, hij vindt zijn bruiloft sowieso niet zo’n big deal: “Dat is het voor de media meer. Maar ik begrijp dat ook wel. Er is nu niets dat speelt, behalve Linda de Mol die haar jurk uitdoet.”

Hij vervolgt: “Je moet het zo zien: we hebben het hartstikke fijn en zien dit gewoon als een bevestiging dat we het leuk vinden met elkaar. Iedereen vraagt maar: hoe voel je je eronder?. Nou prima joh, ik vind het hartstikke leuk maar het is niet zo dat ik er al weken van wakker lig.” Na de trouwerij gaan Gijp en Minouche op vakantie naar Ibiza: “Lekker tien dagen met een mondkapje op alle restaurants bekijken. En daarna weer Champions League op tv. Daar heb ik ook wel weer zin in. En misschien praten we nog met Talpa hoe het nu verder moet maar ik maak me er niet al te druk om.”

“Met zijn tweeën verder”

Mediakenner Angela de Jong schreef eerder nog over de toekomst van Veronica Inside: “Ik zou niet weten wat John de Mol kan doen om die drie weer in het oude gareel te krijgen. Een oplossing is denk ik met zijn tweeën verder, Gijp en Derksen, en dan kijken of met een andere presentator eenzelfde soort programma gecreëerd kan worden.” Daar valt het bovenstaande nieuws maar moeilijk mee te rijmen, er lijkt in ieder geval een opening te liggen om het goed te maken.

Zie jij een opening?

  • Ja, ik wel
  • Nee, ik niet
1964+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

12:00
2+
Tottenham-talent uit Rotterdam kweekt nu voetballers: ‘Wil speler van ons op WK zien’
11:45
34+
Kaplan spreekt zich uit over Ajax-toekomst
11:30
19+
Heracles bindt drietal, Bakboord vertrekt
11:16
53+
‘Doemscenario dreigt voor Wilfred Genee’
10:50
319+
‘PSV trekt de knip voor peperduur tweetal’
10:35
126+
Benaderde Ajax Pascal Jansen al? “Met Slot ook gedaan”
10:20
48+
Toch EK voor Ajacied? “Zit in mijn achterhoofd”
10:02
105+
‘Schokkend: Hélène Hendriks en Noa Vahle gemanipuleerd’
09:44
551+
‘Bliksemtoptransfer lonkt voor Diant Ramaj’
09:28
149+
Ramaj deelt sneer uit aan Steijn: “Je ziet het…”
09:13
75+
Selecteren Wijnaldum ‘discutabel’: “Keuze voor het geld”
08:59
168+
‘Veronica Offside-slappeling door het stof’
08:40
149+
Derksen ziet maar één speler die leuk is voor de camera: ‘Veerman en Bergwijn niet’
08:25
573+
‘Transferbeleid Ajax op de schop’
08:10
686+
Van der Meijde en Sneijder halen uit: “Arrogant, bloedirritant”
07:52
1256+
‘Vandaag Inside-rel krijgt staartje’
07:35
44+
Sierhuis schittert: “Nog niet de polonaise lopen”
07:20
845+
‘Ajax gaat voor oude bekende’
23:42
135+
Uitgefloten Taylor: “Ajax-supporters altijd achter me”
23:30
238+
Gullit wijzigt Van Dijk-opinie: “Meer vraag ik niet”
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie