Veronica Inside-insider klapt uit de school over Genee

Foto: Veronica Inside-insider klapt uit de school over Genee

Veronica Inside-presentator Wilfred Genee ligt nu al een tijdje onder vuur en een kleine twee weken geleden was hij te gast in het programma Op1 ‘om zijn straatje schoon te vegen’. Dit lukte echter totaal niet, met een grote explosie als gevolg.

Dennis Schouten, die een tijdlang voor VI werkte als interviewer, vertelt in gesprek met Weekend: “Ik heb vernomen dat hij woest was op Fidan Ekiz en Jeroen Pauw. Hij heeft gezegd: ik ben hier verdomme genaaid. Wat is er zojuist gebeurd? Dit is niet zoals het was bedoeld en waarom ik hierheen ben gehaald.” Maar kreeg Genee niet gewoon een koekje van eigen deeg? “Hoe Fidan Wilfred benaderde met andere inzichten en tegengas gaf, is precies de manier hoe hij dat zélf in interviews ook doet om het iemand heel moeilijk te maken.”

Schouten heeft het zelf helemaal verbruid bij de presentator… “Na de uitzending appte ik hem: ‘Ben je nu tevreden?’ ‘Nee’, kreeg ik terug. Later hoorde ik dat het daar uit de hand was gelopen. Die blik die Wilfred Jeroen Pauw gaf, gaf hij mij ook toen ik onverwacht in Dordrecht stond om de mannen van VI op te wachten voor PowNed.”

Johan Derksen en René van der Gijp stonden de interviewer te woord, maar Genee niet: “Hij gaf me de wat-naai-je-me-nu-blik. Het was erg ongemakkelijk. Ik moest nieuws halen en dat kan hij mij niet kwalijk nemen. Toch was hij teleurgesteld in mij. Wilfred is nu een soort kat in het nauw en die maakt rare sprongen. In zijn geval ook nog de verkeerde kant op… Hij weet dat de karakters van René van der Gijp en Johan Derksen momenteel sympathieker zijn dan die van hem ,doe dan gewoon wat zij en de mensen van je willen. Je verliest anders altijd.”

Vind jij dat Genee hier slecht mee omgaat?

  • Ja
  • Nee
12575+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie