Resolute Derksen dropt gigantische toekomsthint

Foto: Resolute Derksen dropt gigantische toekomsthint

Johan Derksen is geenszins van plan om zijn aanpak in de toekomst te veranderen. De voetbalanalist weet echter niet of hij daardoor nog de kans krijgt om aan te schuiven in Veronica Inside, mocht het programma überhaupt doorgezet worden.

“Ik ken mijn beperkingen; ik ben niet de leukste cabaretier van Nederland, maar ik heb wel eens slechtere grappen gemaakt. De hysterische reacties waren ronduit beangstigend. Het hele land leek in de war en doorgaans evenwichtige mensen vertoonden paniekerig gedrag”, vertelt Derksen aan De Telegraaf. “De wijze waarop de ethische politie de woorden weegt van het enige tv-programma waarin de gasten zich geestelijk onafhankelijk opstellen, is maniakaal. En ik ben geenszins van plan me door die betuttelende meute de mond te laten snoeren.”

De voetbalanalist wil niet door in deze rol als dit in de toekomst anders gaat. Eerder kreeg hij volop complimenten van de Talpa-top, inclusief John de Mol. “We werden overladen met schouderklopjes: we waren spraakmakend, onderscheidend, authentiek en opiniërend. De heren wilden dat wij een dagelijkse talkshow gingen verzorgen. Daar was binnen ons Veronica Inside-team niet iedereen enthousiast over. Nadat mijn grap vervolgens een mediaoorlog teweeg bracht, hebben we niets meer van die heren vernomen. Daarom weet ik me geen raad met al die loftuitingen.”

Derksen besluit met een potentiële bom: “Ik heb geen idee of u mij ooit nog terugziet in Veronica Inside, maar een mooier afscheid dan de stekker eruit te trekken na een kijkcijferrecord van 1,7 miljoen bestaat niet.”

Einde voor Veronica Inside?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
2422+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie