LEESTIP: De beste voetbaluitzendingen van deze week

Foto: LEESTIP: De beste voetbaluitzendingen van deze week

Kampioenen wisselen elkaar in rap tempo af. Na Bayern München werd vorige week ook Liverpool kampioen. Voor het eerst in 30 jaar gaat de bokaal naar Anfield en het euforische moment van het laatste fluitsignaal was dan ook zeker het wachten waard. Eens zien of deze week ook vol magie zit. Welkom bij de beste voetbaluitzendingen van de week.



Maandag 29 juni



Na een druk weekend waarin er werd gestreden om de FA Cup en waarin Barcelona het gat met Real Madrid nog verder liet oplopen, belooft dit een spannende week te worden. Toch trappen we de week rustig af. Hoewel er wel wat wedstrijden worden gespeeld, zijn dat niet per se de leukste programma’s van de avond.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 29 juni hieronder:


18.00 uur op Ziggo Sport: LaLiga Hoogtepunten, 19.00 uur op FOX Sports 2: DOC: Onana – The Boss, 20.00 uur op FOX Sports 1: DOC: The Beckham Effect, 20.50 uur op Ziggo Sport Voetbal: Crystal Palace – Burnley


We trappen rustig af met de hoogtepunten van de Spaanse competitie om 18.00 uur. Het weekend zag een aantal verrassingen, zoals bijvoorbeeld de Catalanen die punten morsen op bezoek bij Celta. Vervolgens schakelen we door naar FOX Sports om te genieten van een aantal docu’s.



Wie een voorliefde heeft voor de Eredivisie (en in het specifiek Ajax) kan om 19.00 uur lekker voor de buis zitten, terwijl je meer leert over Andre Onana. De eerste keeper van Ajax kende een moeizame start en kon maar moeilijk aan Ajax wennen. Hij neemt je mee naar zijn geboorteland, Kameroen, op bezoek bij zijn familie om de zaken te bespreken.



Een uur later is het de beurt aan David Beckham. Wie kent de legendarische Engelsman nou niet? Landon Donovan, Bruce Arena en Steve Nash spreken zich uit over het effect dat de sterspeler heeft gehad op het voetbal in de Verenigde Staten.




Dinsdag 30 juni

Na een rustige maandag is het dinsdag, de laatste dag van juni, waarop je eigenlijk niet kunt wachten op de avond. In de avonduren is namelijk een Spaanse kraker te vinden die je niet wil missen. Wederom komt Barcelona in actie, ditmaal thuis tegen Atlético Madrid. Winst is nodig om nog enigszins zicht te houden op de titel.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 30 juni hieronder:


18.30 uur op FOX Sports 2: DOC: De bekerfinale van Banhoffer, 21.35 uur op Ziggo Sport: FC Barcelona – Atlético Madrid, 21.40 uur op Ziggo Sport Voetbal: Genoa – Juventus


Woensdag 1 juli



Nadat De Oude Dame dinsdag in actie kwam tegen Genoa volgt Internazionale op woensdagavond. Hoewel het gat met de koploper erg groot is, wil Internazionale er natuurlijk alles aan doen om te winnen. Hetzelfde geldt voor Frank Lampards Chelsea dat de punten bij West Ham United hoopt op te halen.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 1 juli hieronder:


18.00 uur op FOX Sports 1: Talkshow 50 jaar FC Utrecht 50 jaar, 18.50 uur op Ziggo Sport: Everton – Leicester City, 19.25 uur op Ziggo Sport Voetbal: Internazionale – Brescia, 21.05 uur op Ziggo Sport: West Ham United – Chelsea


Donderdag 2 juli



Ook op de donderdag staat er een kraker van jewelste klaar voor voetbalfans. Hoewel de geschiedenisboeken de wedstrijd tussen Chelsea en Manchester City zullen bestempelen als de kampioenswedstrijd voor Liverpool, had het maar zo de directe confrontatie van deze donderdag kunnen zijn. Manchester City neemt het in eigen huis namelijk op tegen Liverpool en dat wil je natuurlijk niet missen.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 2 juli hieronder:


19.25 uur op Ziggo Sport Voetbal: Atalanta – Napoli, 21.05 uur op Ziggo Sport: Manchester City – Liverpool, 21.55 uur op Ziggo Sport Voetbal: Real Madrid – Getafe CF



Vrijdag 3 juli



We trappen het weekend af op dezelfde manier waarmee we de week begonnen: rustig. Op deze eerste vrijdag van juli zijn de wedstrijden schaars, maar de mooie programmering is gelukkig aanwezig.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 3 juli hieronder:


18.20 uur op FOX Sports 1: Bundesliga Special: De kampioen, 21.55 uur op Ziggo Sport Voetbal: Atlético Madrid – RCD Mallorca, 22.00 uur op FOX Sports 1: DOC: Sjakie – Een leven lang Ajacied


Als eerste is daar een special over de Bundesliga die de schijnwerpers richt op de kampioen van dit seizoen: Bayern München. Nu het seizoen in Duitsland is afgelopen, mogen we terugblikken op het knotsgekke seizoen van de Duitse grootmacht. De club uit München wist dit seizoen 84 punten te verzamelen over 34 wedstrijden, waarbij maarliefst honderd keer werd gescoord. Dat moet natuurlijk even in een overzicht bekeken worden.



Later op de avond kun je nog genieten van een wedstrijd in La Liga. Atlético Madrid neemt het deze week namelijk ook nog op tegen Mallorca. Hoe deze pot in Madrid gaat eindigen, weet natuurlijk niemand. Door het drukke programma lijkt de kans op een verrassende uitslag in ieder geval een stuk groter!

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie