Vermeij en Guidetti blijven scoren in Duitse lagere klasses

Foto: Vermeij en Guidetti blijven scoren in Duitse lagere klasses

Twee voormalige Eredivisie-aanvallers onderscheiden zich in de lagere profdivisies van Duitsland. Zowel John Guidetti (Hannover 96) als Vincent Vermeij (MSV Duisburg) scoorden woensdag voor de tweede competitiewedstrijd op rij.

3. Liga

Vermeij opende woensdag na een kwartier de score met het hoofd in het thuisduel van Duisburg met laagvlieger Carl Zeiss Jena. Na dik een uur maakte de Nederlander echter ook een eigen doelpunt door onbedoeld een voorzet te verlengen. Een tegenvaller waarvan de thuisploeg zich niet herstelde.

Door de 1-1 remise van Duisburg is het alleen nog maar spannender geworden bovenin de 3. Liga, waaruit de top-2 rechtstreeks promoveert. Vermeij, die afgelopen weekeinde eenmaal scoorde bij het 3-2 verlies tegen 1860 München, maakte dit seizoen al twaalf competitiegoals.

2. Bundesliga

Duisburg wil volgend seizoen spelen in de afdeling waar Hannover 96 nu al in uitkomt: de Tweede Bundesliga. Mede dankzij een treffer van John Guidetti rekende de voormalige Bundesliga-club woensdag af met Dynamo Dresden: 3-0. De aanvaller schoot overtuigend raak na een vloeiende aanval en zorgde daarmee voor de tweede treffer van zijn ploeg.

Afgelopen weekeinde maakte de ex-Feyenoorder, die gehuurd wordt van Alavés, ook al een doelpunt in het met 3-1 verloren duel bij SV Sandhausen. De Zweed staat nu in totaal op drie competitiedoelpunten voor de subtopper in de tweede afdeling.

Kan Vermeij hoger aan dan dit niveau?

  • Zeker
  • Nee, dit is prima voor hem
162+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie