‘Guidetti maakt erg verrassende transfer na afwijzing Feyenoord’

Foto: ‘Guidetti maakt erg verrassende transfer na afwijzing Feyenoord’

We hebben nu al een paar keer kunnen lezen dat John Guidetti van Deportivo Alavés niet in beeld zou zijn bij Feyenoord. Er werd zelfs geschreven dat oefenmeester Dick Advocaat de Zweed helemaal niet wilde hebben, maar de berichtgeving van de Mexicaanse media staat daar haaks op.

Cruz Azul is geïnteresseerd in een samenwerking met de spits, maar journalist Carlos Córdova maakt via Twitter bekend dat één club veel dichter bij de ondertekening van Guidetti is, namelijk… Feyenoord. Hij weet zeker dat de Rotterdammers in ieder geval een bod uitgebracht hebben voor de diensten van de spits, die 3,5 miljoen euro zou moeten kosten.

Mogelijk gaat het slechts om een verzinsel, want Feyenoord lijkt zijn pijlen juist te richten op een samenwerking met Robert Bozenik van MSK Zilina. Ook de jonge international van het nationale team van Slowakije moet echter een paar miljoen euro kosten.

UPDATE 14/1



Deze week verschenen er plots weer geruchten dat Feyenoord toch aangeklopt zou hebben bij John Guidetti, maar dat lijkt definitief onzin. Volgens Marca waren de Rotterdammers nooit echt in de race, en heeft het Mexicaanse Cruz Azul de strijd om de Zweed verloren. Super John is namelijk hard op weg naar een club uit de Duitse Bundesliga, claimt het Spaanse medium te weten. Om welke club het exact gaat, is nog niet bekend.

Had jij hem graag bij Feyenoord terug gezien?

  • Ja
  • Nee..
1194+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie