‘Feyenoord moet enkele miljoenen betalen voor doelwit’

Foto: ‘Feyenoord moet enkele miljoenen betalen voor doelwit’

Jeremain Lens van Besiktas, Aleksandr Kokorin van Zenit Sint-Petersburg en John Guidetti van Deportivo Alavés: allen werden ze de afgelopen periode in verband gebracht met Feyenoord. De Rotterdammers gaan echter vol voor de komst van Robert Bozenik.

De Telegraaf schrijft op maandag: “De Slowaakse international Robert Bozenik (20) is een van de kandidaten voor de versterking van de aanval bij Feyenoord. Bozenik is een spits uit het Oostblok, voor wie wel een transfersom moet worden betaald. Hij is komende zomer transfervrij en zou nu voor enkele miljoenen beschikbaar kunnen komen. De aanvaller staat nu onder contract bij MSK Zilina.”

De krant vervolgt: “Bozenik wordt in eigen land omschreven als een talent en staat ook in de belangstelling van Duitse en Russische clubs. Maar geen van die clubs acteert in de absolute top. Of hij al helemaal klaar is voor het grote werk, is daarom de vraag. Maar in de schaduw van Nicolai Jörgensen kan hij mogelijk goed warmdraaien. Bozenik heeft voor zijn land acht interlands gespeeld en zou zelf graag naar Feyenoord willen komen.”

De Slowaak is niet de eerste kandidaat… “Eerder in de winter had Feyenoord ook belangstelling voor Ricky van Wolfswinkel, maar die mag vanwege een ingreep aan zijn hoofd voorlopig niet in actie komen in wedstrijden. Hij traint op een laag niveau bij zijn huidige club FC Basel.”

Ben jij benieuwd naar deze speler?

  • Ik wel
  • Ik niet
369+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie