Bankzitter Cillessen incasseert opnieuw flinke domper

Foto: Bankzitter Cillessen incasseert opnieuw flinke domper

Jasper Cillessen heeft opnieuw een flinke teleurstelling te verwerken gekregen bij Valencia. De Nederlandse keeper zit in de Super Cup-wedstrijd tegen Real Madrid opnieuw op de reservebank.

De 30-jarige Cillessen had een basisplaats bij Valencia, tot hij eind 2019 een bovenbeenblessure opliep en daardoor een aantal wedstrijden van Valencia noodgedwongen aan de kant moest blijven. Na de jaarwisseling was hij weer helemaal fit en keerde hij terug in de wedstrijdselectie van trainer Albert Celades. De Spanjaard gaf in de competitiewedstrijd tegen Eibar echter de voorkeur voor Jaume Doménech onder de lat.

De Spaanse doelman staat al sinds 2015 onder contract bij Valencia en was de afgelopen jaren veelvuldig reserve, maar heeft de laatste weken een goede indruk gemaakt op Celades. De coach gaf zaterdag na de wedstrijd tegen Eibar nog aan dat Cillessen niet hoefde te wanhopen: “Het is nog niet bepaald. Het gaat nu lekker en we gaan op ons gevoel af. Daarom hebben we nu deze beslissing genomen. Het betekent niet dat we niet gelukkig zijn met Cillessen. We kennen onze keepers en zullen een keuze maken afhankelijk van de situatie”, was de reactie toen.

Ook woensdag is de keuze dus weer op Doménech gevallen. Valencia speelt om 20.00 uur tegen Real Madrid in de halve finale van de strijd om de Spaanse Super Cup. Mocht Valencia winnen, dan speelt de club van Cillessen op 12 januari in de eindstrijd tegen Barcelona of Atlético Madrid.

Dit begint zorgwekkend te worden

  • Eens
  • Welnee
302+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie