OFFICIEEL: Peeters verlengt contract bij Real Madrid

OFFICIEEL: Peeters verlengt contract bij Real Madrid
23 Augustus 2017 16:48
© ProShots

Mink Peeters heeft een nieuw contract bij Real Madrid getekend. Dat heeft de Nederlander woensdagmiddag bekend gemaakt via zijn eigen Twitter-account. De 19-jarige voetballer verlengde zijn contract, dat afliep in de zomer van 2018, tot medio 2021.

De aanvaller maakte in 2014 de overstap van Ajax naar de Spaanse topclub. Hij kwam tot nu toe nog niet in actie voor de hoofdmacht. Het aankomend seizoen is het Nederlandse talent waarschijnlijk in de Eredivisie te bewonderen. De vleugelaanvaller zou namelijk op weg zijn naar VVV-Velo, waar hij een jaar op huurbasis zal gaan spelen.
Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Dodobird +601 23 Aug 2017 om 16:56 Rang: Basisspeler
    Als-ie nu al uitgeleend moet worden aan VVV (!!!) terwijl anderen op 19-20 jarige leeftijd doorbreken (Mbappe, Dolberg, Martial, Rashford, stuk of 3 20-jarigen bij Everton, en dan nog een hele stapel bij andere clubs) etc etc.. dan zie ik niet dat van je 19e tot je 20e bij VVV die opstap is tot zo'n doorbraak.