TRANSFERUURTJE: Ajax-verdediger bijna weg, Moreno blijft koel onder Barça-interesse

Soccernews

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht.

[b]Nederland:[/b]

[b]Hectór Moreno[/b] heeft toch een alleraardigst seizoen achter de rug, ondanks de pijnlijke uitschakeling met zijn land Mexico in de Copa América tegen de latere kampioen Chili (0-7 verlies). Volgens de geruchten is zelfs [b]FC Barcelona[/b] nu in hem geïnteresseerd. In gesprek met het [i]Eindhovens Dagblad[/i] zegt Moreno: “Het was een prachtig jaar en nu krijgen we de kans om dat weer over te doen. We spelen opnieuw in de Champions League en willen voor het kampioenschap gaan. [b][url=//news/360963/Belangrijke_PSVer_reageert_op_vermeende_interesse_van_Bar%C3%A7a]Zolang mijn zaakwaarnemer me niet heeft gebeld, ben ik niet met iets anders bezig. Op dit moment is de telefoon niet gegaan.[/url][/b]”

[i]Het Nieuwsblad[/i] weet dat [b]Ricardo van Rhijn[/b] ‘zo goed als zeker’ naar [b]Club Brugge[/b] komt. Met Ajax zou Club bijna rond zijn, het zou dik één miljoen euro op tafel leggen. Van Rhijn moest dinsdagochtend wel zelf nog met Club spreken. Ook voor [b]Anthony Limbombe[/b] zou Club nog altijd de beste papieren hebben. De jonge Belgische aanvaller zal wel niet goedkoop zijn, [b][url=//news/360969/Club_Brugge_nadert_akkoord_met_tweetal_spelers_uit_Eredivisie]want NEC zou twee miljoen euro voor zijn smaakmaker willen vangen[/url][/b].

[img]//uploads/ricardo-van-rhijn(ajax)(11-01-2016).jpg[/img]

Naar alle waarschijnlijkheid kondigt [b]AZ[/b] zeer binnenkort een nieuwe aanwinst aan. De club van oefenmeester John van den Brom is op dit moment namelijk in onderhandeling met centrumaanvaller [b]Fred Friday[/b] van het Noorse Lillestrøm SK. De zaakwaarnemer van deze jonge Nigeriaan, Atta Aneke genaamd, vertelt in gesprek met [i]Voetbal International[/i]: “Er is dinsdag al onderhandeld over een persoonlijk akkoord tussen Fred en AZ. We hebben er enkele gesprekken over gevoerd, al hebben we daarin nog geen overeenstemming bereikt. Over het salaris verschillen we nog van mening, [b][url=//news/360965/AZ_heeft_beoogde_opvolger_van_Janssen_al_bijna_binnen]maar daarin moeten we elkaar uiteindelijk wel kunnen vinden.[/url][/b]”

[b]Buitenland:[/b]

Jürgen Klopp is bijzonder tevreden over [b]Mario Balotelli[/b], maar toch lijkt de markante spits op zoek te moeten naar een nieuwe club. “Alles is in orde en nu hij hier toch is, gaan we er ook alles aan doen om hem fit te krijgen. We willen dat Mario weer de speler wordt die hij was voor zijn blessure. Het talent is nog altijd aanwezig, daar twijfel ik niet aan.” [b][url=//news/360978/Klopp_schept_eindelijk_duidelijkheid_over_Balotelli:_%22Dat_heb_ik_hem_ook_duidelijk_gezegd%22]Toch lijkt het erop dat Balotelli op zoek moet naar een nieuw avontuur[/url][/b]. “We zullen een oplossing moeten vinden”, aldus Klopp. “Er is zeker wel een andere club die blij is om samen te werken met Mario. Dat heb ik hem ook duidelijk gezegd. We doen er nu alles aan om hem fit te krijgen en daarna zien we wel wat er gebeurt.”

[img]//uploads/mario-balotelli(liverpool)(10-02-2015).jpg[/img]

[b]Alex Witsel[/b] leek op weg te zijn naar Napoli, maar nu zouden er plots toch weer vraagtekens staan achter die transfer. Volgens Alfredo Pedulla twijfelt trainer Maurizio Sarri of Witsel wel het type is dat hij op zijn middenveld nodig heeft en zullen ze bij Napoli de mening van hun coach niet zomaar negeren. En daar zou [b]Internazionale[/b] mogelijk van kunnen profiteren. [b][url=//news/360971/Ene_Italiaanse_club_haakt_af,_andere_meldt_zich_bij_management_Witsel]Witsel staat al een tijd op het lijstje van de Nerazzurri en nu schrijft La Gazzetta dello Sport dat ze willen doordrukken voor de Rode Duivel. Wordt ongetwijfeld vervolgd …[/url][/b].

Denk jij dat PSV Moreno kan behouden?

  • Ja
  • Nee
166+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

11:15
41+
‘NAC-scenario dreigt voor Willem II’
10:57
24+
Drietal kandidaten nog in beeld voor KNVB-voorzitterschap
10:42
22+
Van der Vaart adviseert Twente: “Als je het mij vraagt…”
10:30
187+
Van Persie verlaat Feyenoord en tekent bij Heerenveen
10:12
106+
‘Dumfries-rel krijgt staartje’
10:00
31+
OMKOPING in bekerfinale! | Groeten out Afrika #1
09:54
51+
Studio Voetbal velt oordeel over ‘EK-misser’ Dumfries
09:39
53+
Hélène Hendriks en Noa Vahle doen boekje open over ‘Oranje-boycot’
09:24
192+
Feyenoord getipt: “Zou heel stom zijn om hem niet te polsen”
09:09
375+
’30 miljoen-toptransfer voor Geertruida’
08:50
153+
Studio Voetbal-gasten tippen Ajax: “Iets meer geduld, brengt Ajax terug naar de top”
08:33
88+
Van Hanegem tipt Sparta-sensatie bij Nederlandse topclubs
08:17
1332+
‘Ajax-explosie op transfermarkt’
08:00
629+
‘Transferwending voor Van Persie’
07:00
91+
PSV dankzij monsterscore dé hofleverancier | SN Team van de Week 31
23:44
161+
Room vreest voor Vitesse: “Niet helemaal voorbij”
23:31
132+
Oosting praat met Weghorst: “Zie hem graag komen”
23:24
353+
Slot op drempel van Anfield: “Mooi bedrag”
23:13
113+
Van der Vaart: “Bosz een trainer naar mijn hart”
23:01
159+
“Feyenoord heeft niet gepolst”
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie