Van der Meijde grapt over Feyenoord-bezoek Sneijder

Foto: Van der Meijde grapt over Feyenoord-bezoek Sneijder

Andy van der Meijde had dit seizoen meerdere keren de mogelijkheid om een wedstrijd van Feyenoord te bezoeken. Toch ging de oud-Ajacied geen enkele keer in op een uitnodiging om een wedstrijd van de landskampioen te bekijken. Zijn oude ploegmaat Wesley Sneijder deed dat wel, maar volgens Van der Meijde ligt dat net even anders.

Van der Meijde weigert Feyenoord-bezoek

Aan tafel van het praatprogramma Veronica Offside werd het spel van landskampioen Feyenoord besproken, waarbij Van der Meijde de loftrompet opstak. “Een beetje arrogantie mag wel, dat heb ik altijd gezegd. Ik vond Feyenoord de beste dit seizoen.”

Boskamp is echter verbouwereerd dat Van der Meijde geen enkele wedstrijd in De Kuip heeft gekeken. “Zeventien keer hebben we je uitgenodigd. “Maar nee, dat mag niet van dat vak daar bij jullie, hoe heet het? Oh ja, de F-Side.” Volgens Van der Meijde is het echter onmogelijk om als oud-Ajacied in De Kuip te gaan kijken. “Ik ga daar toch niet zitten, ik ga toch niet naar Feyenoord toe? Ik ben Ajacied, dat kan ik niet maken tegenover Ajax.”

Wilfred Genee is het daar echter niet mee eens en wijst vervolgens naar Sneijder, die wel regelmatig in De Kuip te vinden is geweest. “Ja, Wesley wel”, reageert Van der Meijde. “Maar die zagen ze niet”, grapte de oud-Ajacied.

Kan Van der Meijde gewoon een wedstrijd van Feyenoord bezoeken?

  • Ja, dat moet geen probleem zijn
  • Nee, dat doe je als Ajacied niet
527+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie