Update: Bruma doorstaat medische keuring en maakt transfer officieel

Soccernews

Jeffrey Bruma heeft zondagmiddag zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2021 bij VfL Wolfsburg. Dat meldt [i]Kicker[/i]. De officiële bevestiging van Wolfsburg is nog niet binnen, maar dat lijkt slechts een kwestie van tijd.

“De inkt is opgedroogd: Bruma gaat naar Wolfsburg”, verzekert het medium, dat rept over een transfersom van 11,5 miljoen euro. Dat is lager dan PSV hoopte, want de Eredivisionist ging voor een bedrag van 15 miljoen. De transfersom kan via bonussen echter nog oplopen naar dat bedrag.

Een groot deel van de opbrengst blijft overigens niet in het Philips Stadion. Volgens het [i]Eindhovens Dagblad[/i] ontvangt Chelsea een derde van het bedrag: de Engelsen bedongen dat doorverkooppercentage toen men Bruma in 2013 naar PSV liet gaan. Waarschijnlijk heeft PSV nu zelf een percentage bedongen.

[b]Update, zondag 26 juni 2016, 14.34 uur[/b]
PSV heeft zondagmiddag bevestigd dat Jeffrey Bruma naar VfL Wolfsburg gaat. Beide clubs hebben een akkoord bereikt over de transfer. “Wanneer Bruma de keuring succesvol volstaat, tekent hij een vijfjarig contract”, laat PSV weten. Bruma speelde sinds 2013 voor PSV. Hij kwam in 94 wedstrijden tot 7 goals.

[b]Update, dinsdag 28 juni 2016, 17.57 uur[/b]
De medische keuring van Jeffrey Bruma heeft dinsdag geen problemen aan het licht gebracht. Dat melden verschillende media. Zodoende mag Bruma zich officieel speler van VfL Wolfsburg noemen. Hij tekent voor vijf seizoenen bij de club die hij dit seizoen tegenkwam in de Champions League.

Slaagt Bruma bij Wolfsburg?

  • Ja
  • Nee
42+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie