‘Uitverkoop bij PSV: vijftal op de transferlijst’

Foto: ‘Uitverkoop bij PSV: vijftal op de transferlijst’

Het zou goed kunnen dat er bij PSV niet alleen nog een inkomende transfer plaatsvindt deze maand, maar dat er ook nog spelers gaan vertrekken bij de Eindhovenaren. Vijf jeugdspelers hebben te horen gekregen dat ze mogen uitkijken naar andere clubs.

Eén van hen is Jeremy Antonisse. De 21-jarige vleugelspeler heeft lang bekendgestaan als een groot talent van de club, maar wist niet door te breken en inmiddels is de knoop doorgehakt: die doorbraak gaat er ook niet meer komen. Daarom mag hij nu weg, weet het Eindhovens Dagblad. Onder Roger Schmidt heeft Antonisse nog minuten gemaakt in PSV 1, maar dit seizoen kreeg hij die kans niet meer.

Ook voor Dante Sealy lijkt het Brabantse boek gesloten. In 2021 tekende de Amerikaan, die overkwam van FC Dallas, op huurbasis tot eind dit seizoen; PSV gaat de koopoptie niet lichten. In 43 Keuken Kampioen Divisie-duels met de beloftenploeg was Sealy goed voor zes doelpunten.

Plaatsmaken voor nieuwe lichting

Tot slot kregen ook Dennis Vos, Mohammed-Amin Doudah en doelman Tyrick Bodak de mededeling dat zij mogen vertrekken. PSV denkt daarbij aan de nieuwe lichting van grote talenten die eraan komt (de jongens van rond de zeventien jaar) en middels een grote schoonmaak meer ruimte richting de Jong-ploeg of zelfs hoofdmacht krijgen. Voor het genoemde vijftal zou een verhuur ook nog een optie kunnen zijn.

Stadion De Vliert

Eerste Divisie

20 januari 2023

20:00

FC Den Bosch
Jong PSV
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 20 januari 2023 20:03.

Goede zaak?

  • Ja
  • Nee
453+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie