Trauner helpt ‘doemscenario’ uit de wereld

Foto: Trauner helpt ‘doemscenario’ uit de wereld

Gernot Trauner weerspreekt dat hij kruisbandletsel heeft opgelopen. De Feyenoord-verdediger staat voorlopig buitenspel door een knieblessure, maar zó ernstig is het volgens de Oostenrijker ook weer niet.

Feyenoord maakte deze week bekend dat Trauner door een knieoperatie voorlopig uit de roulatie is. Gezien de voorzichtige berichtgeving werd rekening gehouden met een van de meest gevreesde voetbalblessures, maar in gesprek met de Oostenrijkse krant Kronen Zeitung helpt hij dat verhaal uit de wereld.

“Door de wijze waarop Feyenoord het formuleerde, dachten veel mensen dat ik misschien een hele zware kruisbandblessure zou hebben”, reageert Trauner. “De club wil er niet te veel over zeggen, omdat er nog geen precieze diagnose is, maar het gaat om een meniscusblessure.”

Wanneer Trauner weer terug denkt te zijn? “Binnen twee tot drie maanden wil ik weer op het veld staan en ik ben er dan ook van overtuigd dat ik dit seizoen nog in actie ga komen. We moeten nu nog even beslissen wanneer de operatie plaats gaat vinden, want ik probeer al een tijdje om ertussen te komen.”

“Helaas worden zulke operaties rond de kerstdagen niet gedaan. Daarnaast is de clubarts nu op vakantie. Hopelijk lukt het voor de jaarwisseling en we proberen in elk geval om het op te lossen”, aldus Trauner. Feyenoord gaat vrijwel zeker een nieuwe verdediger aan de selectie toevoegen.

Wint Feyenoord met 1-3 in Utrecht?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Gaat zijn afwezigheid Feyenoord opbreken?

  • Ja
  • Nee
927+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie