‘Transferdroom Jurriën en Quinten Timber komt uit’

Foto: ‘Transferdroom Jurriën en Quinten Timber komt uit’

Spelen Quinten en Jurriën Timber volgend seizoen voor dezelfde Europese grootmacht? Dat zóú kunnen, want de Engelse media zijn er de laatste tijd druk mee: in Groot-Brittannië gelooft men in een hereniging van de broers in het Emirates Stadium bij Arsenal.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Jurriën Timber krijgt gezelschap van Quinten Timber bij Arsenal’

Quinten Timber heeft dit seizoen bij Feyenoord een ontwikkeling van heb ik jou daar doorgemaakt, of zoals oefenmeester Arne Slot van de Rotterdammers onlangs zei: “Alle waarden die Timber heeft, zijn verbeterd. Hij ontwikkelt zich goed. Hij heeft enorm in zichzelf geïnvesteerd, hij is in staat om om de drie dagen een topprestatie te leveren.”

Onlangs debuteerde de middenvelder zelf bij het Nederlands elftal: “Ik ben nog een beetje boos (door de 2-1 nederlaag tegen Duitsland, red.), maar als je me morgen interviewt ben ik superblij. Hier heb ik heel hard voor gewerkt. Dat je uiteindelijk toch bij het Nederlands elftal staat, smaakt naar meer. Dit is een moment om niet te vergeten.”

Een toptransfer hangt in de lucht en Orlando Engelaar, tegenwoordig zaakwaarnemer van beroep (van onder anderen Thomas Beelen en Thomas van den Belt), vertelde een tijdje geleden aan SoccerNews.nl dat hij verwacht dat Timber én Mats Wieffer deze zomer uit De Kuip vertrekken.

22 miljoen euro

Volgens de Engelse roddelmedia heeft Arsenal de Feyenoorder een paar keer gescout en zijn The Gunners onder de indruk van de ontwikkeling die hij door heeft gemaakt. Willen de Londenaren spijkers met koppen slaan, dan moet er vermoedelijk wél een fiks bedrag op tafel komen. De marktwaarde van Timber wordt immers al geschat op 22 miljoen euro en bovendien heeft hij in Rotterdam-Zuid nog een contract tot medio 2026. Worden die obstakels overwonnen, dan kan er een ‘Timber-feestje’ gevierd worden in de Engelse hoofdstad.

Zou jij dit mooi vinden?

  • Ik wel
  • Ik niet
2862+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie