Trainer velt oordeel over Jong Ajax-debuut doelman Ramaj

Foto: Trainer velt oordeel over Jong Ajax-debuut doelman Ramaj

Diant Ramaj was deze week onderwerp van gesprek nadat naar buiten kwam dat de inmiddels vertrokken technisch directeur Sven Mislintat bij Jay Gorter had verkondigd dat hij eigenlijk wilde dat Ramaj keept in de hoofdmacht. Maandagavond debuteerde laatstgenoemde voor Jong Ajax, in de Keuken Kampioen Divisie.

Dave Vos voor camera ESPN positief over optreden goalie

Hoewel Ramaj zijn netje niet schoonhield (1-1 tegen FC Eindhoven) was trainer Dave Vos na afloop positief over de Duitser, die voor de nodige miljoenen overkwam van Eintracht Frankfurt. “Ik was heel erg blij met de rust die hij had, hoe dominant hij was bij hoge ballen, hoe hij voetballend zijn keuzes maakte en hoe hij met lef uit zijn doel keepte. Hij heeft het ingevuld op de manier waarvan ik hoopte dat hij het zou invullen.”

Tegen Feyenoord zat Ramaj afgelopen zondag op de bank, dus vermoedelijk zal hij woensdagmiddag voor het restant van De Klassieker ook in de dug-out plaatsnemen. Vooralsnog blijft trainer Maurice Steijn de voorkeur geven aan Gorter, ook al gaat dat met ups en downs.

Salah-Eddine

Opvallend was verder dat tegen Eindhoven linksback Anass Salah-Eddine in de basis stond; hij was zondag tegen Feyenoord in de rust ingevallen en moet dus woensdag bij het tweede deel ook weer spelen. Zo niet, kost dat trainer Steijn een wissel(moment).

Zou jij Ramaj de voorkeur geven boven Gorter?

  • Ja
  • Nee
855+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie