‘Tom Egbers wil terugkeren bij oude programma’

Foto: ‘Tom Egbers wil terugkeren bij oude programma’

Het ziet er naar uit dat Tom Egbers tóch terugkeert op tv. De 66-jarige presentator werd begin 2023 gecanceld vanwege grensoverschrijdend gedrag op de sportredactie van de NOS. Egbers presenteerde tot die tijd Studio Sport. Nu zou hij in gesprek zijn met omroep NTR over een terugkeer als gezicht van Andere Tijden Sport.

Tom Egbers praat met NTR over terugkeer

Volgens het Algemeen Dagblad mikt Egbers op een terugkeer in Hilversum nadat hij negen maanden geleden van tv verdween. De 66-jarige Almeloër was daarvoor presentator bij de samenvattingen van de Eredivisie, ook presenteerde hij Andere Tijden Sport, een programma waarin historische sportmomenten worden uitgezonden.

Nieuwe opzet NOS Studio Sport Eredivisie

Afgelopen zondag werden de samenvattingen van de Eredivisie bij de NOS uitgezonden met een nieuwe opzet. Gert van ‘t Hof presenteerde die uitzending, Leonne Stentler was erbij voor de analyses. Dat beviel niet iedere tv-kijker.

Tina Nijkamp, kijkcijferdeskundige, denkt dat de rol van Egbers is uitgespeeld door het doorschuiven van Van ‘t Hof. Volgens het AD was de 66-jarige Egbers daar ook verbaasd over. Hij zou “overvallen” zijn door het besluit van de omroep om voor een nieuwe opzet te kiezen zonder hem.

Terugkeer bij NOS?

Toch is er volgens de staatsomroep nog niet definitief afscheid genomen van Egbers. “Er staat nergens dat Gert van ‘t Hof de enige, vaste presentator van het programma is, maar zo hebben de media het wel geïnterpreteerd,” vertelt een NOS-woordvoerder. “De omroep en Tom zijn met elkaar in gesprek. Daar is op dit moment niets nieuws over te melden. Als dat wel zo is, zullen we dat doen.”

‘Definitieve exit voor Tom Egbers’

Zou jij een terugkeer van Egbers accepteren?

  • Ja
  • Nee
777+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie