The Sun gaat los over Ajax-transfers

Foto: The Sun gaat los over Ajax-transfers

Volgens de Engelse media moet het gek lopen wil de aankomende Manchester United-oefenmeester Erik ten Hag niet bij Ajax aankloppen voor een spelertje hier en daar. Onder meer The Sun gaat los over uitspraken van de Tukker.

Die zei namelijk in aanloop naar AZ-uit (morgen 14.30 uur): “Nee, ik heb geen afspraken met Ajax over het wel of niet meenemen van spelers. Ik heb heel goede spelers, maar dat is op dit moment totaal niet aan de orde. Ik heb hier fantastisch gewerkt, heb een fantastische band met de spelersgroep en ben onderdeel van Ajax geworden. We moeten kampioen worden, want Ajax hoort in de Champions League en daar is alles op gericht.”

Zoiets hoef je de Engelse pers natuurlijk geen twee keer te zeggen, want verschillende kranten uit Groot-Brittannië zijn flink bezig om spelers van de Amsterdammers aan een overstap naar Old Trafford te linken. Sébastien Haller bijvoorbeeld, voor wie men een transfersom van ongeveer veertig miljoen euro in gedachten heeft. De spits werd daar onlangs mee geconfronteerd en zei (over Ten Hag): “Haha, nee ik zal hem niet volgen. Ik voel me goed hier bij de club en in de stad.”

Waslijst

Andere namen die genoemd worden zijn onder meer die van Antony (geen transferprijs genoemd), Ryan Gravenberch (naar verluidt akkoord met Bayern München) en Jurriën Timber (tachtig tot negentig miljoen euro). Het valt niet uit te sluiten dat Ten Hag één of meerdere van deze spelers wil hebben.

Ook na zijn overstap van FC Utrecht naar de Johan Cruijff ArenA shopte hij immers bij zijn oude werkgever: “FC Utrecht is daar niet slechter van geworden. Integendeel zelfs.” Dus misschien wil Ajax wel dat hij aanklopt? “Dat zou zomaar kunnen…”

TIP: Verdien 1.72 keer je inleg als Ajax morgen wint!

Verwacht jij transfers?

  • Ik wel
  • Ik niet
675+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie