Ten Hag rekent op Feyenoord

Foto: Ten Hag rekent op Feyenoord

Als Ajax morgen zelf wint bi AZ, en PSV onderuit gaat in Rotterdam, zijn de Amsterdammers officieel landskampioen van Nederland. Trainer Erik ten Hag heeft in ieder geval al het vertrouwen in het bezoekje aan Alkmaar.

“Ik zie op het veld dat de spelers hongerig zijn. De jongens zijn competitief en hebben geweldig getraind. Ze zijn er klaar voor. Het is de Noord-Hollandse derby, dus er is altijd wel rivaliteit. Er staan zondag twee goed voetballende ploegen op het veld, het gaat een mooie wedstrijd worden”, voorspelt Ten Hag op de persconferentie.

De Tukker betreurt het feit dat de aanvangstijden van de wedstrijden werden omgeruild, wegens de Europese verplichtingen van Feyenoord. “Voor ons was de oude starttijd beter geweest, je weet dan waar je staat namelijk. We hebben het niet in handen en moeten gewoon ons werk doen.”

Feyenoord – PSV

Aan Feyenoord – PSV heeft Ten Hag nog niet gedacht. “Ik heb nog geen idee of wij het zelf gaan kijken. Dat is nu onbelangrijk. Wij zijn bezig tegen AZ en die wedstrijd moeten wij winnen. We hebben niets met de rest te maken.” Toch rekent de Ajax-coach wel op een scherp Feyenoord. “De energie gaan ze vasthouden en ze willen het ook gaan laten zien in de Kuip. Dat ze ook tegen topploegen in Nederland kunnen winnen. Ze hebben genoeg tijd gehad tussen de wedstrijden om een goede prestatie neer te kunnen zetten.”

TIP: Win 4.26x je inleg als Ajax morgen al kampioen wordt (winst Ajax + verlies PSV)

Wordt Ajax morgen al kampioen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
392+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie