Sneijder waarschuwt ‘bluffer’ Veerman: ‘Is wel gevaarlijk’

Foto: Sneijder waarschuwt ‘bluffer’ Veerman: ‘Is wel gevaarlijk’

Joey Veerman heeft alle vertrouwen in een goede afloop tegen Rangers FC. Na het 2-2 gelijkspel in Glasgow rekent de middenvelder van PSV op kwalificatie voor de groepsfase Champions League.

PSV knokte zich op Ibrox Park terug van een 2-1 achterstand, maar verklaarde de Volendammer voor de camera van RTL7: “Als je kijkt naar de kansen die we hadden, moesten we hier misschien wel winnen. Het doet dus wel een beetje pijn, ja. Uiteindelijk hebben we niet verloren. We nemen een goed resultaat mee, maar je krijgt toch het gevoel alsof we het eerder konden beslissen. Welk gevoel nu overheerst? Dat we ze volgende week gaan pakken.”

Appeltje eitje

Wesley Sneijder genoot wel van de branie van Veerman, maar deelde aan tafel in de studio van RTL 7 ook een waarschuwing uit. “Ik houd hier van. Gewoon die bluf en laat ze maar komen. Maar waar het op gebaseerd is? Je zit natuurlijk in de emotie net na zo’n wedstrijd.” Volgens de oud-international beleven spelers het heel anders dan als je vanaf de zijlijn toekijkt. “Dan roep je weleens wat en heb je zo’n gevoel van: we waren eigenlijk beter de tweede helft, dus volgende week appeltje eitje. Maar het dan ook nog roepen en uitspreken, is wel gevaarlijk. Ik vind het heerlijk. Je zag aan hem dat hij het liefst gelijk terugvliegt en morgen die wedstrijd in Eindhoven speelt.”

TIP: PSV landskampioen? Win 2,75 keer je inleg via Unibet!

Had Veerman zich beter kunnen inhouden?

  • Ja, had verstandiger moeten spreken
  • Nee, volgende week is het ook gewoon appeltje eitje
163+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie