‘Smerig Hélène Hendriks-spelletje’

Foto: ‘Smerig Hélène Hendriks-spelletje’

Hélène Hendriks presenteert in het hier en nu de zondagavondshow De Oranjezondag, maar het is de vraag of dat wel blijft bestaan. Het programma scoort immers geen al te beste kijkcijfers en ligt bovendien onder vuur (bij ‘tv-mensen’). Maar… mag De Oranjezondag eigenlijk wel scoren? Of wordt er een vies spelletje gespeeld?

‘De Oranjezondag en Hélène Hendriks gedwarsboomd’

Vorige week was Prem Radhakishun te gast bij De Oranjezondag en dat was geen succes, aldus recensente Angela de Jong. die in de AD Mediapodcast zegt: “Ik dacht echt: onder welke steen hebben ze die nou weer vandaan gehaald? Het was juist zo rustig. Ik zou Hélène aanraden iets kritischer naar de gasten te kijken. Ik vind haar echt heel leuk, maar zeker met Prem heb je iemand aan tafel die de regie compleet overneemt en dat komt haar, nou ja laten we zeggen, imago en uitstraling niet ten goede. Zij moet juist laten zien dat zij dat kan aan die tafel. Dat kan ze ook. Maar het is nu overgenomen door anderen.”

Podcasthost Manuel Vendebros schrikt een beetje: “Maar jij zegt: zelfs hierdoor vervaagt de gunfactor van Hélène Hendriks.” De Jong: “Nou ja, ik bedoel: ik kijk omdat ik Hélène heel leuk vind. Ze moeten gewoon volgens mij iets beter nadenken over wat ze willen met het programma en welke gasten ze er neerzetten en welke onderwerpen ze behandelen. Ik gun haar zo van harte een eindredacteur die er helemaal voor gaat voor haar.”

“Het programma wordt voor andere dingen gebruikt”

“Iemand die aanvoelt wat zij wil, wat zij kan”, vervolgt de recensente, die op de proppen komt met een ‘complottheorie’. Want was is het doel van De Oranjezondag? Wordt de show achter de schermen gedwarsboomd? “Het programma wordt nu voor andere dingen gebruikt, heb ik soms ook het idee. Noa in Leverkusen, dat was een soort reclamespotje voor de wedstrijd die later te zien was op Viaplay TV. Ja, wat voegde het dan toe? Echt niks. Nee. En dat vind ik zonde van Hélène.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Heb jij dit idee ook?

  • Ik wel
  • Ik niet
2872+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

20:00
9+
‘Arne Slot krijgt Liverpool-waarschuwing’
19:46
2+
UEFA bezorgt Ronald Koeman glimlach
19:35
18+
Bosz roemt PSV-ster:  “In de absolute top”
19:23
3+
Dit zijn de opstellingen van Fortuna Sittard en Go Ahead Eagles
19:15
8+
De opstellingen van Almere en Heerenveen: Noppert keept
19:11
100+
‘Miljoenenstrop voor Feyenoord’
19:00
357+
‘Verrassende nieuwe trainer voor Ajax’
18:49
31+
Arteta bevestigt geweldig nieuws voor Jurriën Timber
18:35
73+
‘Slot naar Liverpool is ook voor Feyenoord een winst’
18:20
169+
Verweij brengt update over zoektocht Ajax naar trainer
18:03
117+
Bakayoko lyrisch over Feyenoord-speler: “Pffoee”
17:47
287+
Sturing ontroerd door actie NEC, Vitesse-spelers doen zelf offer
17:32
104+
Ramalho reageert: “Of ik bij PSV blijf na de zomer?”
17:16
96+
Driedubbel goed nieuws uit Ajax-ziekenboeg
17:00
35+
Ajax begint bovenaan, VOLGEVRETEN PSV’ers en 5 over 12 voor Vitesse | Twee Viertje met Aad #81
16:45
133+
‘Denk niet dat PSV open staat voor salonremise’
16:30
175+
Mark van Bommel trekt Antwerp-deur achter zich dicht
16:13
101+
Arsenal brengt slecht nieuws over Miedema
16:07
151+
‘PSV identificeert topkandidaat voor versterking defensie’
15:48
180+
‘Ten Hag kan Man United verruilen voor nieuwe topclub’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie