Slot voert viertal wijzigingen door in Feyenoord-opstelling voor Hoffenheim-clash

Foto: Slot voert viertal wijzigingen door in Feyenoord-opstelling voor Hoffenheim-clash

Feyenoord sluit zaterdag zijn trainingskamp in Oostenrijk af met een oefenwedstrijd tegen Bundesliga-club Hoffenheim. Trainer Arne Slot heeft een viertal wijzigingen doorgevoerd in zijn basisopstelling ten opzichte van de voorgaande vriendschappelijke wedstrijd, een week geleden.

Slot wijzigt viertal posities

Neraysho Kasanwirjo, Marcos López, Thomas van den Belt en Danilo zijn ten opzichte van de wedstrijd tegen Union Sint-Gillis buiten de basis gelaten. Marcus Pedersen, Quilindschy Hardman, Mats Wieffer en Yankuba Minteh zijn de vervangers die door Slot zijn opgesteld. Ondanks dat Danilo niet start, zal de aanvaller wel gewoon op de bank zitten. De spits wordt gelinkt aan een mogelijke overgang naar Rangers FC.

Bij de wedstrijd die om 13:00 uur begint is geen publiek welkom, maar het duel is wel te zien op het YouTube-kanaal van Feyenoord. Beide ploegen spelen vier keer een half uur tegen elkaar, waardoor er de verwachting is dat veel wisselspelers ook hun minuten gaan maken. Bij tegenstander Hoffenheim staat voormalig Ajax-middenvelder Florian Grillitsch in de basis.

Opstelling Feyenoord: Justin Bijlow, Marcus Pedersen, Lutsharel Geertruida, David Háncko, Quilindschy Hardman, Mats Wieffer, Ramiz Zerrouki, Quinten Timber, Igor Paixão, Yankuba Minteh, Javairô Dilrosun.

Zie jij Danilo nog vertrekken bij Feyenoord?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
182+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie