‘Slot joeg PSV de stuipen op het lijf’

Foto: ‘Slot joeg PSV de stuipen op het lijf’

Feyenoord boog in de slotminuten nog een 0-2 achterstand om tot 2-2, tegen PSV. Na afloop krijgt met name trainer Arne Slot lof van de Nederlandse kranten. Niet voor niets vertrouwt het Legioen in de Kuip blindelings op hem en zijn spelers.

Zo zag het Algemeen Dagblad ‘wederom voor gejuich en applaus voor een ploeg die bij de achterban niet meer kapot kan’. “De spelersgroep heeft onmiskenbaar een karrenvracht aan krediet bij elkaar gespeeld en dat staat nog in schril contrast met de status die trainer Arne Slot in negen maanden tijd heeft verworven. Een eventuele nederlaag tegen PSV? Ach, wat maakt het ook uit, leek de algemene gedachte in de Kuip.”

“Slot heeft ze straks in Tirana wel weer op scherp”, typeert de krant de algemene teneur in de havenstad. “En als het niet loopt, repareert hij wel, is het idee. De trainer ruilde in de rust drie spelers in voor verse krachten om PSV toch nog de stuipen op het lijf te jagen. Vermoeide benen na de slijtageslag aan de Cote d’Azur in Marseille? Uiteindelijk bleek Feyenoord fysiek de sterkste ploeg in de slotfase, al had dat ook te maken met de onbegrijpelijke keuzes die PSV maakte.”

Telegraaf

De Telegraaf grijpt verder een statistiek aan die de prestatie van Feyenoord nóg knapper maakt. “Het is niet voor het eerst dit seizoen dat Feyenoord het na een Europese donderdagavond even zwaar had. Slot had een opvallende statistiek bij de hand: elf van de laatste dertien keer dat zijn ploeg na een Europese avond moest aantreden, had Feyenoord een uitwedstrijd. En nu er een thuispartijtje volgde, was het meteen tegen het nog op de landstitel jagende en in vorm verkerende PSV.”

TIP: Eindigt Go Ahead-Feyenoord in een gelijkspel? De odd is 5.10!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Slot is de beste trainer van Nederland

  • Eens
  • Oneens
341+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie