Rik Elfrink schept duidelijkheid over ‘Ziyech en PSV’

Foto: Rik Elfrink schept duidelijkheid over ‘Ziyech en PSV’

Gisteravond meldde een Portugese journalist plots op Twitter dat PSV geïnformeerd zou hebben naar Hakim Ziyech, die bij Chelsea weg mag nu na Mykhailo Mudryk ook Noni Madueke is vastgelegd. Clubwatcher Rik Elfrink heeft nu gereageerd op die geluiden.

Volgens de journalist van het Eindhovens Dagblad kan er nagenoeg zeker een streep door de naam van Ziyech, die namens sc Heerenveen, FC Twente en Ajax al veel furore heeft gemaakt in de Eredivisie. “Verhaal/gerucht over Ziyech gezien. Een club als PSV zou gek zijn als ze het niet informeel ook maar enigszins zouden aftasten.”

De slagingskans is echter nihil. “Alles bekijken, 99 keer nee en de 100ste keer misschien toch ja. Topspeler. Realistisch? Danjuma kiest al voor de nummer 19 in Engeland…”, doelt Elfrink op Everton.

‘Ziyech prefereert permanent Chelsea-vertrek’

De clubwatcher steekt verder nog de loftrompet uit voor de Marokkaanse balvirtuoos: “Ziyech is een geweldige voetballer en zou een sieraad voor de Nederlandse competitie zijn.” Vooralsnog lijkt het er echter niet op dat hij aldaar terug gaat keren, bevestigt ook Marco Timmer van Voetbal International: “Zoals het er nu voor staat komt Ziyech niet terug naar Nederland. Een verhuur heeft ook niet de voorkeur van de speler zo lijkt het…” Eerder werden ook al Newcastle United, AC Milan en zelfs FC Barcelona aan de international gelinkt.

Liverpool
Chelsea
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 21 januari 2023 13:33.

PSV moet voor Ziyech gaan

  • Eens
  • Oneens
2967+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie