‘PSV niet klaar op de transfermarkt’

Foto: ‘PSV niet klaar op de transfermarkt’

PSV haalt volgens het Eindhovens Dagblad binnenkort Fábio Silva op huurbasis binnen. De jonge aanvaller, die onder contract staat bij Wolverhampton Wanderers, zal niet de enige versterking zijn deze winter...

De transfer van Fábio Silva wordt zo snel mogelijk afgerond. De 20-jarige spits was tijdens PSV – Vitesse al aanwezig in het stadion. PSV-trainer Ruud van Nistelrooy bond er geen doekjes om: “Hopelijk kunnen we snel de spits presenteren die vandaag in het stadion was”, zei hij tegen De Telegraaf.

Over de precieze status wist Van Nistelrooy het fijne niet. Uit zijn reactie sprak genoeg vertrouwen dat de Silva, die voor veertig miljoen euro van FC Porto naar Wolves overstapte, snel verwelkomd kan worden. “Ik zal zo algemeen directeur Marcel Brands eens bellen of zijn handtekening al op papier staat en het rond is.”

Volgens Van Nistelrooy is het werk van Brands daarmee nog niet gedaan. “We willen er daarom ook nog een buitenspeler bij hebben. Die hebben we toch nodig. Al viel Johan Bakayoko vandaag goed in. Dat was positief.”

PSV en winterse versterkingen

De trainer weet dat het een lastig verhaal is om de juiste match te vinden. “Ze worden gevonden, maar ze moeten ook binnengehaald worden”, zei Van Nistelrooy. “Ik heb alle vertrouwen dat daar iets goed gaat gebeuren.”

Vitesse-trainer Philip Cocu, die natuurlijk een succesvol verleden heeft als speler en trainer bij PSV, voelt met zijn collega mee. “Als trainer ben je niet blij als je twee van dit soort spelers kwijtraakt. Soms moet je accepteren dat een club bepaalde dingen nodig heeft om gezond te blijven. Daar ben ik ook wel eens tegenaan gelopen.”

SC Heerenveen
PSV Eindhoven
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 24 april 2024 22:27.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie